ΚΥΠΡΟΣ: Άγνωστοι βανδάλισαν εκκλησία στο Μιτσερό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ: Άγνωστοι βανδάλισαν εκκλησία στο Μιτσερό - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Βανδαλισμοί στην εκκλησία της Παναγίας Λαμπαδιώτισσας στο Μιτσερό, έγιναν αντιληπτοί την Κυριακή (11/10).

Όπως θα δείτε στις πιο κάτω φωτογραφίες, άγνωστοι εισήλθαν στην εκκλησία και με την χρήση σπρέι βανδάλισαν τις εικόνες, τους τοίχους και την πόρτα, αναγράφοντας διάφορα σύμβολα.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε πολίτης στα κοινωνικά δίκτυα, στην εν λόγω εκκλησία υπήρχε προγραμματισμένη βάπτιση την Κυριακή (11/10).

Όταν ο κόσμος βρέθηκε στο σημείο, δεν πιστεύαν στα μάτια τους με αυτά που αντίκρισαν, ενώ όπως είπε, δεν είναι η πρώτη φορά που η συγκεκριμένη εκκλησία βρίσκεται στο στόχαστρο, αφού στο παρελθόν προσπάθησαν να την κάψουν.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Οι ισορροπίες, τα μηνύματα Χριστοδουλίδη, οι «καθαρές θέσεις» και το παρασκήνιο που ήδη γράφει το 2028

Η παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη-δύο μόλις εβδομάδες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου- για την ανάγκη ξεκάθαρων ιδεολογικοπολιτικών θέσεων, δεν πέρασε απαρατήρητη στα πολιτικά επιτελεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE