ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στο 35,33% η συμμετοχή στις παράνομες εκλογές

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στο 35,33% η συμμετοχή στις παράνομες εκλογές

Στο 35,33% ήταν η συμμετοχή στις 14.00 στην ψηφοφορία που διεξάγεται στα κατεχόμενα για την ανάδειξη του Τ/κ ηγέτη.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σύμφωνα με το «ανώτατο εκλογικό συμβούλιο» την υψηλότερη συμμετοχή καταγράφει η «επαρχία» Αμμοχώστου με 40,14% και μετά η περιοχή Τρικώμου με 38,55%.

Στην «επαρχία» Λευκωσίας το ποσοστό συμμετοχής ήταν στις 14.00 στο 36,36%, στην Μόρφου στο 33%, στην Λεύκα στο 32,4% ενώ την πιο χαμηλή συμμετοχή σημειώνει η «επαρχία» Κερύνειας με 31,5%.

Σημειώνεται ότι ο αριθμός των ψηφοφόρων στην παράνομη εκλογική διαδικασία είναι 198.867 και οι κάλπες είναι 738.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Σε αυστηρό τόνο απάντησαν διπλωματικές πηγές της Αθήνας στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία η Άγκυρα αμφισβητεί τις NAVTEX που εξέδωσαν Ελλάδα και Κύπρος για την έναρξη των ερευνών του γαλλικού σκάφους VB Abeille Marengo, στο πλαίσιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE