ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στο 35,33% η συμμετοχή στις παράνομες εκλογές

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στο 35,33% η συμμετοχή στις παράνομες εκλογές

Στο 35,33% ήταν η συμμετοχή στις 14.00 στην ψηφοφορία που διεξάγεται στα κατεχόμενα για την ανάδειξη του Τ/κ ηγέτη.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σύμφωνα με το «ανώτατο εκλογικό συμβούλιο» την υψηλότερη συμμετοχή καταγράφει η «επαρχία» Αμμοχώστου με 40,14% και μετά η περιοχή Τρικώμου με 38,55%.

Στην «επαρχία» Λευκωσίας το ποσοστό συμμετοχής ήταν στις 14.00 στο 36,36%, στην Μόρφου στο 33%, στην Λεύκα στο 32,4% ενώ την πιο χαμηλή συμμετοχή σημειώνει η «επαρχία» Κερύνειας με 31,5%.

Σημειώνεται ότι ο αριθμός των ψηφοφόρων στην παράνομη εκλογική διαδικασία είναι 198.867 και οι κάλπες είναι 738.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

VIDEO - Σε κλίμα έντασης η συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν, στο προσκήνιο οι αλληλοκατηγορίες

  Από το θετικό κλίμα που δημιουργήθηκε κατά την πρόσφατη συνάντηση στην Πύλα, οι σχέσεις μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, βρέθηκαν ξανά στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης, με δημόσιες τοποθετήσεις και αλληλοκατηγορίες να επηρεάζουν την ατμόσφαιρα ενόψει των επόμενων επαφών τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE