ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στο 35,33% η συμμετοχή στις παράνομες εκλογές

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στο 35,33% η συμμετοχή στις παράνομες εκλογές

Στο 35,33% ήταν η συμμετοχή στις 14.00 στην ψηφοφορία που διεξάγεται στα κατεχόμενα για την ανάδειξη του Τ/κ ηγέτη.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σύμφωνα με το «ανώτατο εκλογικό συμβούλιο» την υψηλότερη συμμετοχή καταγράφει η «επαρχία» Αμμοχώστου με 40,14% και μετά η περιοχή Τρικώμου με 38,55%.

Στην «επαρχία» Λευκωσίας το ποσοστό συμμετοχής ήταν στις 14.00 στο 36,36%, στην Μόρφου στο 33%, στην Λεύκα στο 32,4% ενώ την πιο χαμηλή συμμετοχή σημειώνει η «επαρχία» Κερύνειας με 31,5%.

Σημειώνεται ότι ο αριθμός των ψηφοφόρων στην παράνομη εκλογική διαδικασία είναι 198.867 και οι κάλπες είναι 738.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

ΔΗΚΟ: Η νέα ισχύς του Νικόλα, το χαρτί Σενέκη, και η δεύτερη ευκαιρία στον Χριστοδουλίδη

Η συνάντηση της ηγεσίας του ΔΗΚΟ το απόγευμα της Τετάρτης, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δεν έλυσε τις διαφορές που έχουν συσσωρευτεί, τους τελευταίους μήνες. Αντίθετα, επιβεβαίωσε ότι η σχέση των δύο πλευρών περνά ίσως τη δυσκολότερη δοκιμασία της, από την έναρξη της συνεργασίας τους. Το γεγονός, ότι συμφωνήθηκε νέα συνάντηση μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, δείχνει πως και οι δύο επιθυμούν να διατηρήσουν ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας. Το ερώτημα, ωστόσο, είναι κατά πόσο υπάρχει ακόμη το πολιτικό κεφάλαιο για μια πραγματική επανεκκίνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE