ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στο 35,33% η συμμετοχή στις παράνομες εκλογές

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στο 35,33% η συμμετοχή στις παράνομες εκλογές

Στο 35,33% ήταν η συμμετοχή στις 14.00 στην ψηφοφορία που διεξάγεται στα κατεχόμενα για την ανάδειξη του Τ/κ ηγέτη.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σύμφωνα με το «ανώτατο εκλογικό συμβούλιο» την υψηλότερη συμμετοχή καταγράφει η «επαρχία» Αμμοχώστου με 40,14% και μετά η περιοχή Τρικώμου με 38,55%.

Στην «επαρχία» Λευκωσίας το ποσοστό συμμετοχής ήταν στις 14.00 στο 36,36%, στην Μόρφου στο 33%, στην Λεύκα στο 32,4% ενώ την πιο χαμηλή συμμετοχή σημειώνει η «επαρχία» Κερύνειας με 31,5%.

Σημειώνεται ότι ο αριθμός των ψηφοφόρων στην παράνομη εκλογική διαδικασία είναι 198.867 και οι κάλπες είναι 738.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

«Πόλεμος» με τον αφθώδη πυρετό: Προσβλέπουν σε καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη οι κτηνοτρόφοι

Στην καταλυτική παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, για την πορεία της διαχείρισης του αφθώδους πυρετού, καθώς και ζητημάτων που άπτονται αυτής, όπως είναι η παραγωγή χαλλουμιού, προσβλέπουν οι αγροτικές οργανώσεις, οι οποίες θα έχουν συνάντηση μαζί του το πρωί της Τρίτης στο Προεδρικό.

BEST OF TOTHEMAONLINE