ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στο 35,33% η συμμετοχή στις παράνομες εκλογές

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Στο 35,33% η συμμετοχή στις παράνομες εκλογές

Στο 35,33% ήταν η συμμετοχή στις 14.00 στην ψηφοφορία που διεξάγεται στα κατεχόμενα για την ανάδειξη του Τ/κ ηγέτη.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σύμφωνα με το «ανώτατο εκλογικό συμβούλιο» την υψηλότερη συμμετοχή καταγράφει η «επαρχία» Αμμοχώστου με 40,14% και μετά η περιοχή Τρικώμου με 38,55%.

Στην «επαρχία» Λευκωσίας το ποσοστό συμμετοχής ήταν στις 14.00 στο 36,36%, στην Μόρφου στο 33%, στην Λεύκα στο 32,4% ενώ την πιο χαμηλή συμμετοχή σημειώνει η «επαρχία» Κερύνειας με 31,5%.

Σημειώνεται ότι ο αριθμός των ψηφοφόρων στην παράνομη εκλογική διαδικασία είναι 198.867 και οι κάλπες είναι 738.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Χριστοδουλίδης στο ZDF: Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη - «Το σημερινό status quo είναι επικίνδυνο»

Το Κυπριακό δεν είναι μια παγωμένη διένεξη και η επανένωση της Κύπρου μπορεί να προσφέρει για όλους τους ανθρώπους της απίστευτες ευκαιρίες, αναφέρει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό κρατικό δίκτυο ZDF με την ευκαιρία της ανάληψης της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE