ΕΛΛΑΔΑ - ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Βρέφος δύο μηνών πέθανε στον ύπνο του

ΕΛΛΑΔΑ - ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Βρέφος δύο μηνών πέθανε στον ύπνο του

Η 36χρονη μητέρα κοιμόταν μαζί του στο ίδιο κρεβάτι. Από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών αποκλείσθηκε η εγκληματική ενέργεια.

Μια 36χρονη μητέρα βρήκε το μόλις δύο μηνών βρέφος νεκρό χθες το πρωί στο σπίτι τους σε χωριό του Δήμου Aγιάς στην Λάρισα.
 
Η κοπέλα στις 6:00 τα ξημερώματα διαπίστωσε ότι το αβάπτιστο θήλυ με το οποίο κοιμόταν στο ίδιο κρεβάτι, δεν είχε τις αισθήσεις του, σύμφωνα με το onlarissa.gr.
 
Σύμφωνα με πληροφορία της εφημερίδας Ελευθερία, η οικογένεια μετέφερε το βρέφος με το δικό της όχημα, μέχρι τον κόμβο της Γυρτώνης και από εκεί με τo ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του βρέφους.
 
Τα ακριβή αίτια του θανάτου θα διερευνηθούν στο πλαίσιο της ιατροδικαστικής εξέτασης ενώ από το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών αποκλείσθηκε η εγκληματική ενέργεια.
 
ΑΠΟ Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Ανασχηματισμός: Οι τελευταίες πινελιές Χριστοδουλίδη και η αντίδραση Καρούσου

Σε εκκρεμότητα παραμένουν οι ανακοινώσεις για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης, καθώς ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, φαίνεται να ολοκληρώνει τις τελευταίες του αποφάσεις πριν παρουσιάσει τη νέα σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου. Αν και οι ανακοινώσεις αναμένονταν την χθεσινή ημέρα, τελικά μετατέθηκαν, με το Προεδρικό να κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

BEST OF TOTHEMAONLINE