ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Έκλεισαν οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου Τ/κ ηγέτη

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Έκλεισαν οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου Τ/κ ηγέτη

Έκλεισαν στις 6.00 το απόγευμα της Κυριακής (11/10) οι κάλπες στα κατεχόμενα, για την ανάδειξη του νέου Τ/κ ηγέτη, καθώς και για το δημοψήφισμα για τις «συνταγματικές» αλλαγές.

Το τελικό ποσοστό συμμετοχής αναμένεται να ανακοινωθεί από το «ανώτατο εκλογικό συμβούλιο» εντός ολίγου. Στις 17.00, μια ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες, το ποσοστό συμμετοχής είχε ανέλθει στο 54%.

Πρόκειται για την 10η διαδικασία ανάδειξης «προέδρου» του ψευδοκράτους, στην οποία κατέρχονται 11 υποψήφιοι, περισσότεροι από κάθε άλλη φορά. Από αυτούς, οι 7 κατέρχονται ως ανεξάρτητοι και οι 4 ως κομματικοί.

Το δημοψήφισμα για τις «συνταγματικές» αλλαγές αφορά την αύξηση των «δικαστών», μελών του «ανωτάτου δικαστηρίου».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Στα χαρακώματα ο ΔΗΣΥ ενόψει 2028 - Τα εσωκομματικά μέτωπα, το «μήνυμα ηττοπάθειας» και το παρασκήνιο των συμμαχιών

Οι διεργασίες στον Δημοκρατικό Συναγερμό, ενόψει της επιλογής υποψηφίου, για τις προεδρικές εκλογές του 2028, εξελίσσονται σε μια σύνθετη πολιτική εξίσωση, με διαφορετικές προσεγγίσεις για τις μελλοντικές συνεργασίες, έντονες προειδοποιήσεις για την ενότητα του κόμματος και δημόσιες τοποθετήσεις, που αποκαλύπτουν το βάθος των προβληματισμών, στο εσωτερικό της παράταξης.

BEST OF TOTHEMAONLINE