ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Έκλεισαν οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου Τ/κ ηγέτη

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Έκλεισαν οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου Τ/κ ηγέτη

Έκλεισαν στις 6.00 το απόγευμα της Κυριακής (11/10) οι κάλπες στα κατεχόμενα, για την ανάδειξη του νέου Τ/κ ηγέτη, καθώς και για το δημοψήφισμα για τις «συνταγματικές» αλλαγές.

Το τελικό ποσοστό συμμετοχής αναμένεται να ανακοινωθεί από το «ανώτατο εκλογικό συμβούλιο» εντός ολίγου. Στις 17.00, μια ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες, το ποσοστό συμμετοχής είχε ανέλθει στο 54%.

Πρόκειται για την 10η διαδικασία ανάδειξης «προέδρου» του ψευδοκράτους, στην οποία κατέρχονται 11 υποψήφιοι, περισσότεροι από κάθε άλλη φορά. Από αυτούς, οι 7 κατέρχονται ως ανεξάρτητοι και οι 4 ως κομματικοί.

Το δημοψήφισμα για τις «συνταγματικές» αλλαγές αφορά την αύξηση των «δικαστών», μελών του «ανωτάτου δικαστηρίου».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης μετά το δείπνο - «Είμαι ικανοποιημένος από τη συζήτηση, αν με ρωτάτε για το θετικό πρόσημο θα δούμε αύριο»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά το δείπνο με τον ΓΓ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες παραχώρησε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης. 

BEST OF TOTHEMAONLINE