ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Έκλεισαν οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου Τ/κ ηγέτη

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Έκλεισαν οι κάλπες για την ανάδειξη του νέου Τ/κ ηγέτη

Έκλεισαν στις 6.00 το απόγευμα της Κυριακής (11/10) οι κάλπες στα κατεχόμενα, για την ανάδειξη του νέου Τ/κ ηγέτη, καθώς και για το δημοψήφισμα για τις «συνταγματικές» αλλαγές.

Το τελικό ποσοστό συμμετοχής αναμένεται να ανακοινωθεί από το «ανώτατο εκλογικό συμβούλιο» εντός ολίγου. Στις 17.00, μια ώρα πριν κλείσουν οι κάλπες, το ποσοστό συμμετοχής είχε ανέλθει στο 54%.

Πρόκειται για την 10η διαδικασία ανάδειξης «προέδρου» του ψευδοκράτους, στην οποία κατέρχονται 11 υποψήφιοι, περισσότεροι από κάθε άλλη φορά. Από αυτούς, οι 7 κατέρχονται ως ανεξάρτητοι και οι 4 ως κομματικοί.

Το δημοψήφισμα για τις «συνταγματικές» αλλαγές αφορά την αύξηση των «δικαστών», μελών του «ανωτάτου δικαστηρίου».

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Συνεχίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας οι έρευνες των ομάδων διάσωσης, αναζητώντας εγκλωβισμένους στα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό τεσσάρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE