ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί για οκτώ μέρες 25χρονος και 29χρονος - Έκλεψαν μοτοσικλέτα από πολυκατοικία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Στο κελί για οκτώ μέρες 25χρονος και 29χρονος - Έκλεψαν μοτοσικλέτα από πολυκατοικία

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε την Κυριακή (11/10) διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον δύο προσώπων, ηλικίας 25 και 29 ετών, που συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής μοτοσικλέτας.

Η μοτοσικλέτα κλάπηκε το Σάββατο, 10 Οκτωβρίου, από τον ισόγειο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας, όπου διαμένει ο ιδιοκτήτης της στη Λεμεσό.

Εντοπίστηκε ωστόσο το βράδυ της ίδιας μέρας από μέλη της Αστυνομίας, τα οποία προχώρησαν στη σύλληψη του 25χρονου και του 29χρονου, για αυτόφωρο αδίκημα.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Αούν - Καταβλήθηκαν 300.000 ευρώ από την ΚΔ στον Λίβανο ως ανθρωπιστική αρωγή

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Λιβάνου κ. Ζοζέφ Αούν, κατά τη διάρκεια της οποίας εξέφρασε την ύψιστη ανησυχία του για τις αδιάκριτες ισραηλινές επιθέσεις κατά αμάχων και κρίσιμων υποδομών στον Λίβανο, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα μεγάλο αριθμό θυμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE