ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε καταγγελία 17χρονου για συνουσία διά βίας προχώρησε 18χρονη - Ο ίδιος αρνείται ενοχή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε καταγγελία 17χρονου για συνουσία διά βίας προχώρησε 18χρονη - Ο ίδιος αρνείται ενοχή

Υπόθεση βιασμού 18χρονης αλλοδαπής στην επαρχία Λεμεσού διερευνά η Αστυνομία, μετά από καταγγελία της ίδιας.

Συγκεκριμένα, η 18χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από 17χρονο επίσης αλλοδαπό. Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία για εξετάσεις ενώ και τα δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.

Από τις πρώτες εξετάσεις δεν εντοπίστηκαν εξωτερικές κακώσεις στην 18χρονη.

Την ίδια στιγμή, ο 17χρονος αρνείται όσα ισχυρίζεται η 18χρονη και υποστήριξε ότι ήρθαν σε σεξουαλική επαφή με την θέληση της.

Πέραν τούτου, ο 17χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης, έτσι ώστε να διευκολυνθούν οι έρευνες της Αστυνομίας.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.