ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε καταγγελία 17χρονου για συνουσία διά βίας προχώρησε 18χρονη - Ο ίδιος αρνείται ενοχή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε καταγγελία 17χρονου για συνουσία διά βίας προχώρησε 18χρονη - Ο ίδιος αρνείται ενοχή

Υπόθεση βιασμού 18χρονης αλλοδαπής στην επαρχία Λεμεσού διερευνά η Αστυνομία, μετά από καταγγελία της ίδιας.

Συγκεκριμένα, η 18χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από 17χρονο επίσης αλλοδαπό. Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία για εξετάσεις ενώ και τα δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.

Από τις πρώτες εξετάσεις δεν εντοπίστηκαν εξωτερικές κακώσεις στην 18χρονη.

Την ίδια στιγμή, ο 17χρονος αρνείται όσα ισχυρίζεται η 18χρονη και υποστήριξε ότι ήρθαν σε σεξουαλική επαφή με την θέληση της.

Πέραν τούτου, ο 17χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης, έτσι ώστε να διευκολυνθούν οι έρευνες της Αστυνομίας.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Κυπριακό: Η Λευκωσία διαβάζει διαφορετικά την Ολγκίν- Στο επίκεντρο ξανά τα ΜΟΕ και η 5+1- Οι αξιώσεις Ερχιουρμάν

Σε ένα νέο παιχνίδι επίρριψης ευθυνών, επιχειρεί να σύρει η τουρκική πλευρά, τη διαδικασία στο Κυπριακό, την ώρα που ο ΟΗΕ προσπαθεί να κρατήσει ζωντανό το παράθυρο για επανέναρξη των συνομιλιών. Οι δηλώσεις του κατοχικου ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, σε συνδυασμό με τις διαφορετικές αναγνώσεις για τον ρόλο των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, αποκαλύπτουν ότι πίσω από τη συζήτηση για την 5+1 παραμένει το βασικό πρόβλημα: η απουσία κοινής πολιτικής αφετηρίας για το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE