ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε καταγγελία 17χρονου για συνουσία διά βίας προχώρησε 18χρονη - Ο ίδιος αρνείται ενοχή

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε καταγγελία 17χρονου για συνουσία διά βίας προχώρησε 18χρονη - Ο ίδιος αρνείται ενοχή

Υπόθεση βιασμού 18χρονης αλλοδαπής στην επαρχία Λεμεσού διερευνά η Αστυνομία, μετά από καταγγελία της ίδιας.

Συγκεκριμένα, η 18χρονη κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από 17χρονο επίσης αλλοδαπό. Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία για εξετάσεις ενώ και τα δύο πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.

Από τις πρώτες εξετάσεις δεν εντοπίστηκαν εξωτερικές κακώσεις στην 18χρονη.

Την ίδια στιγμή, ο 17χρονος αρνείται όσα ισχυρίζεται η 18χρονη και υποστήριξε ότι ήρθαν σε σεξουαλική επαφή με την θέληση της.

Πέραν τούτου, ο 17χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης, έτσι ώστε να διευκολυνθούν οι έρευνες της Αστυνομίας.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Συνάντηση ΠτΔ-Φον ντερ Λάιεν τη Δευτέρα με φόντο τις επαφές της με Ερντογάν - «Η θέση της ΕΕ ταυτόσημη με της ΚΔ»

Θα πρέπει να υπάρξει ουσιαστική πρόοδος στο Κυπριακό προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλίων στη βάση του συμφωνημένου πλαισίου για να εξεταστούν τα όποια θετικά βήματα όσον αφορά τα Ευρωτουρκικά, ανέφερε, την Τετάρτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, απαντώντας σε ερωτήσεις εκπροσώπων των ΜΜΕ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τον απολογισμό της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE