Επεισόδια Δερύνειας: Ενώπιον Δικαστηρίου τα δύο άτομα που συνελήφθησαν

Επεισόδια Δερύνειας: Ενώπιον Δικαστηρίου τα δύο άτομα που συνελήφθησαν

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησής τους θα οδηγηθούν την Τρίτη (13/10)  δύο άτομα ηλικίας 27 και 25 ετών που συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας (12/10), ως ύποπτα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση οχλαγωγίας, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα που φέρεται να διαπράχθηκαν το βράδυ της Κυριακής, στην περιοχή του οδοφράγματος Δερύνειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 7.20 το βράδυ της Κυριακής (11/10), περίπου 250 πρόσωπα, προσέγγισαν το οδόφραγμα Δερύνειας, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και μεταφέροντας ρόπαλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE