Επεισόδια Δερύνειας: Ενώπιον Δικαστηρίου τα δύο άτομα που συνελήφθησαν

Επεισόδια Δερύνειας: Ενώπιον Δικαστηρίου τα δύο άτομα που συνελήφθησαν

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου για έκδοση διαταγμάτων προσωποκράτησής τους θα οδηγηθούν την Τρίτη (13/10)  δύο άτομα ηλικίας 27 και 25 ετών που συνελήφθησαν το βράδυ της Δευτέρας (12/10), ως ύποπτα για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση οχλαγωγίας, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα που φέρεται να διαπράχθηκαν το βράδυ της Κυριακής, στην περιοχή του οδοφράγματος Δερύνειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 7.20 το βράδυ της Κυριακής (11/10), περίπου 250 πρόσωπα, προσέγγισαν το οδόφραγμα Δερύνειας, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και μεταφέροντας ρόπαλα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

ThemaPoll: Ποιο κόμμα θα ψηφίσετε στις Βουλευτικές Εκλογές 2026;

Οι Βουλευτικές Εκλογές 2026 πλησιάζουν και το πολιτικό σκηνικό διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα. Το ThemaOnline δίνει βήμα στους πολίτες, μέσα από το νέο ThemaPoll.

BEST OF TOTHEMAONLINE