Θυμηθήκαμε τον Senior Όλμο και τις “ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ” δυνάμεις!

Θυμηθήκαμε τον Senior Όλμο και τις “ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ” δυνάμεις!

Όσο κι αν προσπαθήσει κάποιος, δεν μπορεί να μείνει… ασυγκίνητος, από τις τρομερές αποκαλύψεις του χθεσινού 57λεπτου βίντεο που πρόβαλε ο Αλ Τζαζίρα, για τα “χρυσά διαβατήρια”. 

Η κοινή γνώμη (τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία), ζητά τις παραιτήσεις αυτών που φέρονται να είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην “παραγωγή” του Αραβικού καναλιού.

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Με «χαμηλό βαρομετρικό» ξεκινά τις χωριστές συναντήσεις η Ολγκιν - Πυροδοτεί το κλίμα ο Ερχιουρμάν

Παρά τις προσδοκίες που καλλιεργήθηκαν το προηγούμενο διάστημα για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό, οι επαφές της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, ξεκινούν σε κλίμα εμφανώς βαρύ και με «χαμηλό βαρομετρικό». Οι δημόσιες τοποθετήσεις της τουρκοκυπριακής ηγεσίας, δεν αφήνουν μεγάλα περιθώρια αισιοδοξίας ενόψει της τριμερούς συνάντησης που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE