Θυμηθήκαμε τον Senior Όλμο και τις “ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ” δυνάμεις!

Θυμηθήκαμε τον Senior Όλμο και τις “ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ” δυνάμεις!

Όσο κι αν προσπαθήσει κάποιος, δεν μπορεί να μείνει… ασυγκίνητος, από τις τρομερές αποκαλύψεις του χθεσινού 57λεπτου βίντεο που πρόβαλε ο Αλ Τζαζίρα, για τα “χρυσά διαβατήρια”. 

Η κοινή γνώμη (τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία), ζητά τις παραιτήσεις αυτών που φέρονται να είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην “παραγωγή” του Αραβικού καναλιού.

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα στο themasports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η πικρόγλυκη γεύση μιας νέας προσπάθειας στο Κυπριακό-Ανακοίνωσε συνάντηση 5+1-Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία

Γκουτέρες: Η πικρόγλυκη γεύση μιας νέας προσπάθειας στο Κυπριακό-Ανακοίνωσε συνάντηση 5+1-Δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στο αεροδρόμιο Λευκωσίας άφησε μια πικρόγλυκη γεύση. Από τη μια πλευρά, επιβεβαίωσε τη διατήρηση της δέσμευσης των Ηνωμένων Εθνών για συνέχιση των προσπαθειών στο Κυπριακό και άνοιξε ξανά το παράθυρο για μια συνάντηση «5+1». Από την άλλη, δεν έφερε το μεγάλο βήμα που ανέμεναν πολλοί, αφού δεν ανακοινώθηκε ημερομηνία για την επόμενη διαδικασία και τέθηκαν σαφείς προϋποθέσεις πριν από οποιαδήποτε νέα πρωτοβουλία.

BEST OF TOTHEMAONLINE