ΛΕΜΕΣΟΣ: Κόκκινος συναγερμός στο Lady's Mile – Αγνοείται λουόμενος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κόκκινος συναγερμός στο Lady's Mile – Αγνοείται λουόμενος

(17:00) Κόκκινος συναγερμός σήμαινε στις ακτές του Ladys Mile στην Λεμεσό, μετά από πληροφορία ότι αγνοείται πρόσωπο εντός της θάλασσας. Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση.

Σε ανακοίνωση του Κέντρου Ερευνας και Διασώσης αναφέρεται ότι στις 13 Οκτωβρίου 2020 και ώρα 15:05, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία ότι, άτομο ηλικίας 67 ετών αγνοείται στην θαλάσσια περιοχή του Ladys Mile της Λεμεσού.

Το αγνοούμενο άτομο είχε μεταβεί στην εν λόγω περιοχή για κολύμπι από τις 08:00 το πρωί και μέχρι τις 15:00 δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής, ενώ τα προσωπικά του αντικείμενα βρέθηκαν στην παραλία.

Ενεργοποιήθηκε άμεσα το Εθνικό Ειδικό Σχέδιο Έρευνας και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», αποστέλλοντας στην περιοχή πλωτά και πτητικά μέσα, τα οποία διεξάγουν επιχειρήσεις Έρευνας.

'Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη και νεότερη πληροφόρηση θα σας γνωσθεί σε μεταγενέστερο στάδιο' καταλήγει η ανακοίνωση

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης – Ερχιουρμάν μαζί στο φεστιβάλ της Πύλας – Νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης – Ερχιουρμάν μαζί στο φεστιβάλ της Πύλας – Νέο ραντεβού την επόμενη εβδομάδα

Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, σύμφωνα με το ανακοινωθέν που εκδόθηκε μετά την ολοκλήρωσή της.

BEST OF TOTHEMAONLINE