ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Κλάπηκαν κυνηγετικοί σκύλοι

ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Κλάπηκαν κυνηγετικοί σκύλοι

Υπόθεση κλοπής τριών σκύλων διερευνά η Αστυνομία στην επαρχία Αμμοχώστου, μετά από καταγγελία που υποβλήθηκε χθες Τρίτη (13/10) στον Αστυνομικό Σταθμό Ξυλοφάγου.

Πρόκειται για δύο σκύλους ράτσας Πόϊντερ/ Pointer, ένα αρσενικό, χρώματος άσπρου και ένα θηλυκό, χρώματος γκρίζου και ένα σκύλο ράτσας Γκέκας/ Gekas, χρώματος πορτοκαλί και μαύρου.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, οι τρεις σκύλοι κλάπηκαν μεταξύ των ωρών 5.30 το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, 12 Οκτωβρίου και 4.00 το απόγευμα χθες Τρίτη, ενώ βρίσκονταν σε κλουβιά, σε χωράφι στην περιοχή Λιοπετρίου.

Την υπόθεση κλοπής διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ξυλοφάγου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.