ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Συνεχίζονται οι καταγγελίες - Τι προέκυψε ανά επαρχία

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Συνεχίζονται οι καταγγελίες - Τι προέκυψε ανά επαρχία

Σε οκτώ καταγγελίες ιδιοκτητών υποστατικών και δεκαέξι πολιτών σε 540 ελέγχους παγκύπρια προχώρησε το τελευταίο 24ωρο η Αστυνομία.

Από το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας αναφέρθηκε στο ΚΥΠΕ ότι στη Λευκωσία έγιναν 104 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 4 υποστατικά και 6 πολίτες, στη Λεμεσό οι έλεγχοι ήταν 130 με καταγγελίες εναντίον 2 υποστατικών και 3 πολιτών, στην Λάρνακα έγιναν 131 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 1 υποστατικό και 3 πολίτες και στην Πάφο έγιναν 46 έλεγχοι χωρίς να προκύψουν καταγγελίες.

Στην Αμμόχωστο έγιναν 91 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 2 πολίτες και στη Μόρφου η Αστυνομία διενήργησε 38 ελέγχους με καταγγελίες εναντίον 1 υποστατικού και 2 πολιτών.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Νέος γύρος διπλωματικής κινητικότητας για το κυπριακό βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την ουσιαστική επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE