ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ντονμέζ: Το Ορούτς Ρέις έφτασε στην περιοχή που θα διεξάγει έρευνα

Ντονμέζ: Το Ορούτς Ρέις έφτασε στην περιοχή που θα διεξάγει έρευνα

Το Ορούτς Ρέις έφτασε στην περιοχή που θα διεξάγει έρευνες, ανακοίνωσε ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ, προσθέτοντας ότι χθες ξεκίνησαν οι δοκιμές και σήμερα θα ξεκινήσουν να λαμβάνουν τα πρώτα σεισμικά δεδομένα. 

Σε ομιλία του μέσω τηλεδιάσκεψης στην 26η Διεθνή Έκθεση Ενέργειας και Περιβάλλοντος, ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι το Ορούτς Ρέις άρχισε να απλώνει καλώδια 10 χλμ και σε πρώτη φάση υπάρχει ένα πρόγραμμα εργασίας 10 ημερών.

«Με την επιδημία πολλές εταιρείες κατέθεσαν τα όπλα στην ανατολική Μεσόγειο. Ειδικά οι εταιρείες που εργάζονται με τις ‘παράνομες’ αδειοδοτήσεις της ‘Ε/κ διοίκησης νοτίου Κύπρου’ ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν από την περιοχή λόγω επιδημίας», όπως είπε αναφερόμενος στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Σύμφωνα με τον ίδιο «το πρώτο πράγμα που έκανε ένα κράτος όπως η ‘Ε/κ διοίκηση’ που αδυνατούσε να εξορύξει (το φυσικό αέριο) με δικές της δυνατότητες ήταν να προσφύγει για προστασία σε άλλες χώρες». Ενώ εμείς, ανέφερε, «παρά την επιδημία συνεχίσαμε τις δραστηριότητές μας στη θάλασσα με βάση το επιχειρηματικό μας σχέδιο. Προβλέποντας την δυναμική του μεταβαλλόμενου κόσμου κάναμε τα βήματά μας». 

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον προσώπου – Φαίνεται να έριχνε πυροτεχνήματα

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top