Ντονμέζ: Το Ορούτς Ρέις έφτασε στην περιοχή που θα διεξάγει έρευνα

Ντονμέζ: Το Ορούτς Ρέις έφτασε στην περιοχή που θα διεξάγει έρευνα

Το Ορούτς Ρέις έφτασε στην περιοχή που θα διεξάγει έρευνες, ανακοίνωσε ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας Φατίχ Ντονμέζ, προσθέτοντας ότι χθες ξεκίνησαν οι δοκιμές και σήμερα θα ξεκινήσουν να λαμβάνουν τα πρώτα σεισμικά δεδομένα. 

Σε ομιλία του μέσω τηλεδιάσκεψης στην 26η Διεθνή Έκθεση Ενέργειας και Περιβάλλοντος, ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι το Ορούτς Ρέις άρχισε να απλώνει καλώδια 10 χλμ και σε πρώτη φάση υπάρχει ένα πρόγραμμα εργασίας 10 ημερών.

«Με την επιδημία πολλές εταιρείες κατέθεσαν τα όπλα στην ανατολική Μεσόγειο. Ειδικά οι εταιρείες που εργάζονται με τις ‘παράνομες’ αδειοδοτήσεις της ‘Ε/κ διοίκησης νοτίου Κύπρου’ ανακοίνωσαν ότι αποχωρούν από την περιοχή λόγω επιδημίας», όπως είπε αναφερόμενος στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Σύμφωνα με τον ίδιο «το πρώτο πράγμα που έκανε ένα κράτος όπως η ‘Ε/κ διοίκηση’ που αδυνατούσε να εξορύξει (το φυσικό αέριο) με δικές της δυνατότητες ήταν να προσφύγει για προστασία σε άλλες χώρες». Ενώ εμείς, ανέφερε, «παρά την επιδημία συνεχίσαμε τις δραστηριότητές μας στη θάλασσα με βάση το επιχειρηματικό μας σχέδιο. Προβλέποντας την δυναμική του μεταβαλλόμενου κόσμου κάναμε τα βήματά μας». 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν στην Κύπρο, στις 27 Ιανουαρίου έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό, δεν βρίσκεται απλώς σε στασιμότητα, αλλά σε μια επικίνδυνη φάση πολιτικής σύγχυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE