Χρηματιστήριο Κύπρου: Σημείωσε μικρές ζημιές

Χρηματιστήριο Κύπρου: Σημείωσε μικρές ζημιές

Μικρές ζημιές σημειώνει στη συνάντηση της Τετάρτης (14/10) το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου.

Ο Γενικός Δείκτης του ΧΑΚ, στις 13:25, παρουσίαζε μικρή πτώση σε ποσοστό 0,55%, τυγχάνοντας διαπραγμάτευσης στις 43,75 μονάδες.
 
Ο Δείκτης FTSE/CySE 20 βρισκόταν στις 25,97 μονάδες, καταγράφοντας ζημιές σε ποσοστό 0,54%. Την ίδια ώρα, η αξία των συναλλαγών διαμορφωνόταν στα €18.180.
 
Όσον αφορά τους επιμέρους χρηματιστηριακούς δείκτες, πτώση καταγράφουν ο δείκτης της Κύριας Αγοράς σε ποσοστό 0,11% και της Εναλλακτικής Αγοράς κατά 1,04%. Χωρίς μεταβολή παραμένουν οι δείκτες των Επενδυτικών και των Ξενοδοχείων.
 
Το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον προσελκύουν οι τίτλοι της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού με όγκο συναλλαγών €11.060 (πτώση 4,66%), της Τράπεζας Κύπρου με €2.727 (πτώση 1,08%), της Logicom με €2.284 (πτώση 0,93), της Ελληνικής Τράπεζας με €1.208 (χωρίς μεταβολή) και της Lordos United Plastics με €828 (πτώση 1,33%).
 
Από τις μετοχές που τυγχάνουν διαπραγμάτευσης, μία κινείται ανοδικά, πέντε πτωτικά και τρεις παραμένουν αμετάβλητες. Ο αριθμός των συναλλαγών περιορίζεται στις 19.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Κυπριακό: Η επιστροφή της Ολγκίν και η τριμερής συνάντηση με Χριστοδουλίδη και Ερχιουρμάν - Τα ανοιχτά ζητήματα

Η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται καθοριστική για το Κυπριακό, καθώς η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, επιστρέφει στην Κύπρο για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον κατοχικό ηγέτη, με στόχο να αξιολογήσει την πρόοδο στις διαπραγματεύσεις. Η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης, συνοδεύεται από έντονη κινητικότητα στη Λευκωσία, με την Κυβέρνηση να προετοιμάζεται εντατικά, στοχεύοντας στον ορισμό διευρυμένης συνάντησης για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης, όπως αποτελεί πάγια θέση της.

BEST OF TOTHEMAONLINE