ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΥΠ. ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: Διαβεβαιώσεις για λύση στο κυκλοφοριακό του ΚΔ' Δημοτικού Κ.Πολεμιδιών

ΥΠ. ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: Διαβεβαιώσεις για λύση στο κυκλοφοριακό του ΚΔ' Δημοτικού Κ.Πολεμιδιών

Διαβεβαιώσεις για προώθηση σχεδιασμού και υλοποίησης του έργου διάνοιξης της οδού Πελασγών, ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα της κυκλοφοριακής συμφόρησης στο ΚΔ’ Δημοτικό Σχολείο Κάτω Πολεμιδιών, έδωσε ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων , Γιάννης Καρούσος, σε επιτόπια επίσκεψη του την Τετάρτη (14/10).

Αυτό αναφέρει ανακοίνωση του Συνδέσμου Γονέων του Σχολείου, που χαιρετίζει το αποτέλεσμα της σύσκεψης που είχε ο Υπουργός με τους επηρεαζόμενους και της οποίας προηγήθηκε σχετική επιστολή, στις 28 Σεπτεμβρίου.
 
Στην επιστολή, ο Σύνδεσμος Γονέων επεξηγούσε το κυκλοφοριακό πρόβλημα που δημιουργείται επί της οδού Πελασγών, που εφάπτεται της εισόδου του σχολείου και «που θέτει σε άμεσο κίνδυνο την ασφάλεια μαθητών και διερχομένων».
 
Οι γονείς χαιρετίζουν «τη δέσμευση του Υπουργού για τον άμεσο σχεδιασμό και υλοποίηση του αναγκαίου έργου διάνοιξης της οδού Πελασγών ώστε να επιλυθεί το πρόβλημα».
 
Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως, από το 2003 μέχρι και σήμερα, έχουν γίνει πολλές παραστάσεις στο Δήμο Κάτω Πολεμιδιών, στο Υπουργείο Παιδείας και στο Υπουργείο Μεταφορών, ενώ το θέμα απασχόλησε διάφορες επιτροπές.
 
«Παρά την αναγνώριση από όλους της αναγκαιότητας υλοποίησης του έργου, δυστυχώς, μέχρι σήμερα το πρόβλημα όχι μόνο δεν επιλύθηκε αλλά διογκώθηκε λόγω της αύξησης των μαθητών στο σχολείο», προστίθεται.
 
Ο Σύνδεσμος Γονέων του ΚΔ’ Δημοτικού Σχολείου Κ.Πολεμιδιών εκφράζει την αισιοδοξία του ότι, μετά τη σημερινή επιτόπια επίσκεψη του Υπουργού και των άλλων Υπηρεσιακών, θα γίνουν το συντομότερο όλες οι απαραίτητες ενέργειες προς επίλυση του προβλήματος.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Την Παρασκευή η διαδικασία αίτησης των μοναχών για ακύρωση δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό

Στον αέρα η ανάπτυξη λιμανιού-μαρίνας Λάρνακας - «Το έργο θα γίνει» διαμηνύει ο Βαφεάδης



Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Υπ. Γεωργίας: «Από φωτοβολίδα προκλήθηκε η πυρκαγιά στη Λεμεσό» - Εξετάζεται να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλίων

Διοικητική έρευνα και εξέταση δυνατότητας να τεθεί σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Μεταλλείων και Λατομείων, ζήτησε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, αποδίδοντας την φωτιά, που ξέσπασε το πρωί στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, σε φωτοβολίδα, κατά τη διαδικασία καταστροφής φωτοβολίδων και καπνογόνων. Κάλεσε όλους να είναι προσεκτικοί καθώς «διανύουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο καλοκαίρι» και τα επιπρόσθετα πτητικά μέσα δεν αναμένονται πριν τον Ιούνιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top