ΠΑΦΟΣ: Ελεύθερος με όρους ο 29χρονος που καταζητείτο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

ΠΑΦΟΣ: Ελεύθερος με όρους ο 29χρονος που καταζητείτο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο 29χρονος καταζητείτο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από χώρα της ΕΕ και συνελήφθη την Τρίτη 13/03.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 29χρονος προσήχθη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, από το οποίο ζήτησε χρόνο για την υπεράσπιση του. Το Δικαστήριο κατόπιν τούτου ανέβαλε την υπόθεση για τις 20.10.2020 και διέταξε όπως ο 29χρονος αφεθεί ελεύθερος με όρους. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 29χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Πάφο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, ενώ καταζητείτο από τις αρχές ευρωπαϊκής χώρας για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με υπό διερεύνηση υπόθεση απάτης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραδοχή Χαρτσιώτη: «Εισαγόμενο και ανεξέλεγκτο το οργανωμένο έγκλημα στην Κύπρο» – «Δεν πρόκειται να παταχθεί ποτέ»

Παραδοχή Χαρτσιώτη: «Εισαγόμενο και ανεξέλεγκτο το οργανωμένο έγκλημα στην Κύπρο» – «Δεν πρόκειται να παταχθεί ποτέ»

Το οργανωμένο έγκλημα είναι εισαγόμενο και μετεξελίσσεται, είπε την Τετάρτη ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Μάριος Χαρτσιώτης, σε δηλώσεις του μετά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών, όπου συζητήθηκε το θέμα κεκλεισμένων των θυρών, με αφορμή τη δολοφονία του Σταύρου Δημοσθένους στη Λεμεσό, με συμμετοχή και του Αρχηγού της Αστυνομίας, Θεμιστού Αρναούτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE