ΠΑΦΟΣ: Ελεύθερος με όρους ο 29χρονος που καταζητείτο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

ΠΑΦΟΣ: Ελεύθερος με όρους ο 29χρονος που καταζητείτο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο 29χρονος καταζητείτο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από χώρα της ΕΕ και συνελήφθη την Τρίτη 13/03.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 29χρονος προσήχθη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, από το οποίο ζήτησε χρόνο για την υπεράσπιση του. Το Δικαστήριο κατόπιν τούτου ανέβαλε την υπόθεση για τις 20.10.2020 και διέταξε όπως ο 29χρονος αφεθεί ελεύθερος με όρους. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 29χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Πάφο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, ενώ καταζητείτο από τις αρχές ευρωπαϊκής χώρας για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με υπό διερεύνηση υπόθεση απάτης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE