ΠΑΦΟΣ: Ελεύθερος με όρους ο 29χρονος που καταζητείτο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

ΠΑΦΟΣ: Ελεύθερος με όρους ο 29χρονος που καταζητείτο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης

Ελεύθερος με όρους αφέθηκε ο 29χρονος καταζητείτο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από χώρα της ΕΕ και συνελήφθη την Τρίτη 13/03.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 29χρονος προσήχθη ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, από το οποίο ζήτησε χρόνο για την υπεράσπιση του. Το Δικαστήριο κατόπιν τούτου ανέβαλε την υπόθεση για τις 20.10.2020 και διέταξε όπως ο 29χρονος αφεθεί ελεύθερος με όρους. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 29χρονος συνελήφθη χθες το μεσημέρι στην Πάφο με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης, ενώ καταζητείτο από τις αρχές ευρωπαϊκής χώρας για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με υπό διερεύνηση υπόθεση απάτης.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE