ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού

Τρία νέα κρούσματα από 1901 τεστ, που έγιναν το τελευταίο 24ωρο, εντοπίστηκαν στα κατεχόμενα, σύμφωνα με γραπτή δήλωση του «υπουργού υγείας» Αλί Πιλλί.

Όπως αναφέρεται, και τα τρία περιστατικά αφορούν επιβάτες που έφθασαν σε λιμάνι στα κατεχόμενα.
 
Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στα κατεχόμενα αυξήθηκε στα 819, ενώ σημειώθηκαν τέσσερις θάνατοι.

Από ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE