Αναβλήθηκε η συνεδρία της Ad Hoc Επιτροπής για τα ΠΕΠ της οποίας προεδρεύει ο Δ. Συλλούρης

Αναβλήθηκε η συνεδρία της Ad Hoc Επιτροπής για τα ΠΕΠ της οποίας προεδρεύει ο Δ. Συλλούρης

Αναβλήθηκε η συνεδρία της Ad Hoc Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διερεύνηση θεμάτων που αφορούν σε δάνεια πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων (ΠΕΠ), η οποία είχε οριστεί για σήμερα το πρωί και αναμενόταν να είναι πολύωρη. 

Της Επιτροπής προεδρεύει ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, ο οποίος σήμερα προεδρεύει της Δημοκρατίας λόγω απουσίας του Προέδρου της Δημοκρατίας στο εξωτερικό. Από τη Δευτέρα, ο κ. Συλλούρης θα απέχει, όπως ανακοίνωσε, από τα καθήκοντά του. Η ανακοίνωση του κ. Συλλούρη έγινε μετά το ρεπορτάζ που μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Al Jazeera στο οποίο εμφανίζεται ο Πρόεδρος της Βουλής.

Σε σύντομη συνεδρία της την προηγούμενη Παρασκευή μετά την Ολομέλεια η Επιτροπή είχε αποφασίσει ότι κατά τη σημερινή της συνεδρία θα γινόταν μια συγκριτική αξιολόγηση των απαντήσεων που έδωσαν οι τράπεζες στα ερωτήματα που έθεσε η Επιτροπή σε σχέση με τον τρόπο χειρισμού δανείων ΠΕΠ.

Με επιστολή της προς τα μέλη της Επιτροπής η Αναπληρώτρια Διευθύντρια Υπηρεσίας Κοινοβουλευτικών Επιτροπών, η οποία αναρτάται στην επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής, τα ενημερώνει ότι η συνεδρία αναβάλλεται.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE