ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Υπέκυψε 20 μέρες μετά το τροχαίο - Βρισκόταν μπροστά από το αυτοκίνητό του όταν χτυπήθηκε

ΚΥΠΡΟΣ - ΤΡΑΓΩΔΙΑ: Υπέκυψε 20 μέρες μετά το τροχαίο - Βρισκόταν μπροστά από το αυτοκίνητό του όταν χτυπήθηκε

Υπέκυψε στα τραύματα του 89χρονος, ο οποίος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας σε κρίσιμη κατάσταση, μετά τον τραυματισμό του σε τροχαίο ατύχημα που συνέβη στην Λάρνακα, στις 24 Σεπτεμβρίου. Πρόκειται για τον Ανδρέα Στυλιανού, κάτοικος Λάρνακας.

Σε κρίσιμη κατάσταση 89χρονος. Κτυπήθηκε το όχημά του όταν αυτός βρισκόταν μπροστά του Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 2.00 το μεσημέρι στις 24 Σεπτεμβρίου, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας, όπου σε σημείο του δρόμου, παρά την έξοδο προς Λειβάδια, στην κατεύθυνση προς Αγία Νάπα, 29χρονος οδηγός αυτοκινήτου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κινήθηκε προς την λωρίδα εξόδου και προσέκρουσε στο αυτοκίνητο του 89χρονου, που ήταν σταματημένο μερικώς στην λωρίδα εξόδου και μερικώς στο ασφάλτινο παγκέτο του δρόμου.
 
Τη στιγμή της πρόσκρουσης ο 89χρονος βρισκόταν μπροστά από το σταματημένο όχημά του, το οποίο μετακινήθηκε προς τα εμπρός χτυπώντας τον και τραυματίζοντας τον σοβαρά. Αυτός είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Γύρω στις 4.00 το απόγευμα χθες Τετάρτη, ο Στυλιανού υπέκυψε στα τραύματά του.
 
Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Τροχαία Λάρνακας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top