Ποιος από τον στενό κύκλο του Δημήτρη Συλλούρη εμπλέκεται σε περίπου 100 «χρυσά» διαβατήρια

 Ποιος από τον στενό κύκλο του Δημήτρη Συλλούρη εμπλέκεται σε περίπου 100 «χρυσά» διαβατήρια

Τις γνωριμίες του με τους Προέδρους των Κοινοβουλίων της Μάλτας, της Σλοβενίας και της Λετονίας «διαφήμιζε» στο βίντεο του Al- Jazeera o Δημήτρης Συλλούρης.

Ο Πρόεδρος της Βουλής υποσχόταν μάλιστα «πλήρη στήριξη» (Full Suport) από την Κύπρο ενώ το «κλείσιμο» του ματιού δείχνει ότι ο κύριος Συλλούρης δεν είναι άμοιρος ευθυνών και θα έπρεπε από την πρώτη στιγμή να έχει υποβάλει την παραίτησή του.

Βέβαια το λόγο τώρα έχει η Αστυνομία με τον εκπρόσωπο Τύπου της  Δύναμης να κάνει λόγο για εις βάθος διερεύνηση της υπόθεσης, κάτι που ελπίζουμε πως θα πράξει η Αστυνομία.

Η «εις βάθος έρευνα» δεν πρέπει να αγγίξει μόνο τον κύριο Συλλούρη αλλά και τον στενό του κύκλο καθώς επιτέλους σε αυτό το ταλαιπωρημένο νησί, θα πρέπει να καθαρίσει ο «στάβλος του Αυγεία» και να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης πρόσωπα και αξιωματούχοι που ενεπλάκησαν στο σκάνδαλο ολκής (όπως διαφαίνεται) των πολιτογραφήσεων.

Η Αστυνομία θα πρέπει να διερευνήσει ποιο άτομο από τον στενό κύκλο του Συλλούρη φέρεται να εμπλέκεται σε περίπου 100 «χρυσά διαβατήρια».

 

Εκ της Έκδοσης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Αποκατάσταση ομαλότητας στην νεκρή ζώνη της Δένειας - Οι διαβεβαιώσεις που έλαβε ο κοινοτάρχης από ΟΥΝΦΙΚΥΠ

Περίπου από τις 2:00 μ.μ. του Σαββάτου και έπειτα αποκαταστάθηκε η ομαλότητα στην ζώνη κατάπαυσης του πυρός στην περιοχή της κοινότητας Δένειας, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου, Χαράλαμπος Αλεξάνδρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE