ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δύο κρούσματα σε πυροσβεστικούς σταθμούς στην Λεμεσό

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δύο κρούσματα σε πυροσβεστικούς σταθμούς στην Λεμεσό

Δυο πυροσβέστες εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό σε σταθμούς της Λεμεσού.

Μιλώντας στο ThemaOnline o εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέας Κεττής ανέφερε πως οι πυροσβέστες εργάζονται στους σταθμούς Αγίου Νικολάου και στον Κεντρικό Πυροσβεστικό σταθμό Βασίλη Κρόκου στην Λεμεσό.

Επίσης ανέφερε πως τα άτομα τέθηκαν σε αυτοπεριορισμό, ενώ κλήθηκαν πυροσβέστες εκτός Υπηρεσίας για να εργαστούν μέχρι να γίνουν τα τεστ σε όλους τους συναδέλφους που ήρθαν σε επαφή με τα κρούσματα.

Τέλος σημείωσε πως γίνονται οι απολυμάνσεις και στους δυο σταθμούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE