ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δύο κρούσματα σε πυροσβεστικούς σταθμούς στην Λεμεσό

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Δύο κρούσματα σε πυροσβεστικούς σταθμούς στην Λεμεσό

Δυο πυροσβέστες εντοπίστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό σε σταθμούς της Λεμεσού.

Μιλώντας στο ThemaOnline o εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Ανδρέας Κεττής ανέφερε πως οι πυροσβέστες εργάζονται στους σταθμούς Αγίου Νικολάου και στον Κεντρικό Πυροσβεστικό σταθμό Βασίλη Κρόκου στην Λεμεσό.

Επίσης ανέφερε πως τα άτομα τέθηκαν σε αυτοπεριορισμό, ενώ κλήθηκαν πυροσβέστες εκτός Υπηρεσίας για να εργαστούν μέχρι να γίνουν τα τεστ σε όλους τους συναδέλφους που ήρθαν σε επαφή με τα κρούσματα.

Τέλος σημείωσε πως γίνονται οι απολυμάνσεις και στους δυο σταθμούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Tο Ιράν χτυπά παντού στον Κόλπο: Το Ισραήλ έκοψε την εφοδιαστική αλυσίδα καυσίμων της Τεχεράνης και θα καταδιώξει κάθε διάδοχο του Χαμενεΐ

LIVE: Tο Ιράν χτυπά παντού στον Κόλπο: Το Ισραήλ έκοψε την εφοδιαστική αλυσίδα καυσίμων της Τεχεράνης και θα καταδιώξει κάθε διάδοχο του Χαμενεΐ

Ξημέρωσε η 9η ημέρα πολέμου ενώ σειρήνες αντιαεροπορικού συναγερμού ήχησαν και σήμερα το πρωί στο βόρειο και το νότιο Ισραήλ προειδοποιώντας για εισερχόμενους πυραύλους από το Ιράν. Οι αντιμαχόμενες πλευρές κλιμακώνουν τις επιθέσεις τους και οι νεκροί αυξάνονται. Εκτός από στρατιωτικούς στόχους, χτυπήματα υπήρξαν εντός του Ιράν τόσο σε υποδομές και ενεργειακές εγκαταστάσεις, αλλά και σε πολυσύχναστους τουριστικούς προορισμούς. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE