ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπό 8ήμερη κράτηση 21χρονος για υπόθεση παράνομου παιδικού υλικού

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπό 8ήμερη κράτηση 21χρονος για υπόθεση παράνομου παιδικού υλικού

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε την Πέμπτη 15/10,  διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον 21χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού. 

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, ο 21χρονος συνελήφθη χθες, ύστερα από πληροφορία που λήφθηκε από τη ΕUROPOL, σύμφωνα με την οποία χρήστης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης απέστειλε σε άλλους χρήστες της ίδιας πλατφόρμας, δύο αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας. 

Αφού εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 21χρονου, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του, στη Λευκωσία, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο. Από προκαταρκτικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο εν λόγω τηλέφωνο, εντοπίστηκαν δύο αρχεία με περιεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: «Ο πόλεμος δεν θα κρατήσει πολύ, οι τιμές στο πετρέλαιο θα πέσουν σαν πέτρα» λέει ο Τραμπ

LIVE: «Ο πόλεμος δεν θα κρατήσει πολύ, οι τιμές στο πετρέλαιο θα πέσουν σαν πέτρα» λέει ο Τραμπ

Σε πολεμικό κλοιό βρίσκεται η Μέση Ανατολή για ακόμη μία μέρα, με τον ισραηλινό στρατό να δηλώνει ότι σχεδιάζει να συνεχίσει την επιχείρηση του στο Ιράν για τουλάχιστον  τρεις ακόμη εβδομάδες. Δείτε ζωντανά όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline

BEST OF TOTHEMAONLINE