ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπό 8ήμερη κράτηση 21χρονος για υπόθεση παράνομου παιδικού υλικού

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπό 8ήμερη κράτηση 21χρονος για υπόθεση παράνομου παιδικού υλικού

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε την Πέμπτη 15/10,  διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον 21χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού. 

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, ο 21χρονος συνελήφθη χθες, ύστερα από πληροφορία που λήφθηκε από τη ΕUROPOL, σύμφωνα με την οποία χρήστης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης απέστειλε σε άλλους χρήστες της ίδιας πλατφόρμας, δύο αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας. 

Αφού εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 21χρονου, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του, στη Λευκωσία, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο. Από προκαταρκτικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο εν λόγω τηλέφωνο, εντοπίστηκαν δύο αρχεία με περιεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Διπλή τραγωδία στη Γερμασόγεια: Ολονύχτιες έρευνες μέσα στα συντρίμμια - Δεν εντοπίστηκε άλλο παγιδευμένο άτομο

Συνεχίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας οι έρευνες των ομάδων διάσωσης, αναζητώντας εγκλωβισμένους στα συντρίμμια της πολυκατοικίας που κατέρρευσε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στη Λεμεσό με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό τεσσάρων.

BEST OF TOTHEMAONLINE