ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπό 8ήμερη κράτηση 21χρονος για υπόθεση παράνομου παιδικού υλικού

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Υπό 8ήμερη κράτηση 21χρονος για υπόθεση παράνομου παιδικού υλικού

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε την Πέμπτη 15/10,  διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον 21χρονου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού. 

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, ο 21χρονος συνελήφθη χθες, ύστερα από πληροφορία που λήφθηκε από τη ΕUROPOL, σύμφωνα με την οποία χρήστης πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης απέστειλε σε άλλους χρήστες της ίδιας πλατφόρμας, δύο αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας. 

Αφού εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 21χρονου, διενεργήθηκε έρευνα στην οικία του, στη Λευκωσία, όπου εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο. Από προκαταρκτικό έλεγχο που διενεργήθηκε στο εν λόγω τηλέφωνο, εντοπίστηκαν δύο αρχεία με περιεχόμενο σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικων.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE