Ζαρντέλ: «Ποιος Λεβαντόφσκι; Εγώ αυτά τα έκανα επτά σερί χρόνια»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζαρντέλ: «Ποιος Λεβαντόφσκι; Εγώ αυτά τα έκανα επτά σερί χρόνια»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο πάλαι ποτέ killer επιθετικός Μάριο Ζαρντέλ, εξήγησε ότι στην εποχή του ήταν πιο σπουδαίος από ό,τι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και ότι τώρα θα κόστιζε 150-200 εκατ. ευρώ.

Υπήρξε σούπερ αποδοτικός, από τους κορυφαίους killers στα τέλη του 20ού και στο ξεκίνημα του 21ου αιώνα. Ο Μάριο Ζαρντέλ που μεγαλούργησε με τη φανέλα της Πόρτο και της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και που αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ στην Ευρώπη δύο φορές (1999, 2002), αναφέρθηκε στη φετινή επιτυχία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, περισσότερο όμως για να μιλήσει για τον εαυτό του και το πόσο σπουδαίος ήταν στην εποχή του. Και η αλήθεια είναι ότι το έκανε με ξεκάθαρη υπερβολή:

«Αυτά που έκανε ο Λεβαντόφσκι είναι εξαιρετικά, αλλά εγώ τα έκανα για 6-7 χρονιές στη σειρά και ήμουν ο καλύτερος. Εάν αγωνιζόμουν αυτή την εποχή, θα κόστιζα 150-200 εκατ. ευρώ»!


Πηγή: www.gazzetta.gr

The post Ζαρντέλ: «Ποιος Λεβαντόφσκι; Εγώ αυτά τα έκανα επτά σερί χρόνια»! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

ΔΗΣΥ: Την Δευτέρα η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου για Νίκο Σύκα - Τα σενάρια

Για το βράδυ της ερχόμενης Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η συνεδρία του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗΣΥ, η οποία μέχρι στιγμής αναβλήθηκε δύο φορές.  Στόχος της συνεδρίας είναι η εξέταση της εισήγησης του Εκτελεστικού Γραφείου, που κατατέθηκε έπειτα από πρόταση της προέδρου του κόμματος, Αννίτας Δημητρίου, και αφορά τη διαγραφή του βουλευτή Νίκου Σύκα.