Θρήνος: Απεβίωσε από κορωνοϊό ο Πρόεδρος Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας

Θρήνος: Απεβίωσε από κορωνοϊό ο Πρόεδρος Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας

Απεβίωσε το Σάββατο (17/10) από επιπλοκές του κορωνοϊού, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας Εδμόνδος Κασιμάτης, σε ηλικία 83 ετών.  

Ήταν ο 22ος Πρόεδρος της πρεσβυγενούς Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας, ο οποίος εξελέγη στις 27 Απριλίου του 2017 και παρέμεινε στο πόστο του για 3,5 χρόνια.  
 
Η Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας μετέφερε τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στη σύζυγό του Αικατερίνη, τον γιο του Νικόλα και σε όλη την οικογένειά του.  
 
Η κηδεία του Προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας θα πραγματοποιηθεί σήμερα (17/10) στις 3 το μεσημέρι στα Ελληνικά Κοιμητήρια της Αλεξάνδρειας.  
 
Ο πρεσβυγενής παροικιακός οργανισμός κήρυξε από σήμερα τριήμερο πένθος σε όλες τις υπηρεσίες του.  

Από ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Νέα οδοφράγματα στις 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη» - Αναμένει απαντήσεις από Έρχιουρμαν η Λευκωσία

«Νέα οδοφράγματα στις 19 προτάσεις Χριστοδουλίδη» - Αναμένει απαντήσεις από Έρχιουρμαν η Λευκωσία

Στο Κυπριακό και στις επαφές του Προέδρου της Δημοκρατίας με επίκεντρο τις εξελίξεις στο εθνικό μας θέμα, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώητης.

BEST OF TOTHEMAONLINE