Θρήνος: Απεβίωσε από κορωνοϊό ο Πρόεδρος Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας

Θρήνος: Απεβίωσε από κορωνοϊό ο Πρόεδρος Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας

Απεβίωσε το Σάββατο (17/10) από επιπλοκές του κορωνοϊού, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας Εδμόνδος Κασιμάτης, σε ηλικία 83 ετών.  

Ήταν ο 22ος Πρόεδρος της πρεσβυγενούς Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας, ο οποίος εξελέγη στις 27 Απριλίου του 2017 και παρέμεινε στο πόστο του για 3,5 χρόνια.  
 
Η Ελληνική Κοινότητα Αλεξανδρείας μετέφερε τα πιο θερμά της συλλυπητήρια στη σύζυγό του Αικατερίνη, τον γιο του Νικόλα και σε όλη την οικογένειά του.  
 
Η κηδεία του Προέδρου της Ελληνικής Κοινότητας Αλεξανδρείας θα πραγματοποιηθεί σήμερα (17/10) στις 3 το μεσημέρι στα Ελληνικά Κοιμητήρια της Αλεξάνδρειας.  
 
Ο πρεσβυγενής παροικιακός οργανισμός κήρυξε από σήμερα τριήμερο πένθος σε όλες τις υπηρεσίες του.  

Από ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αθήνα για συντονισμό με Μητσοτάκη ενόψει Γκουτέρες - Ενδεχομένως να συναντηθεί και με Φίτο

Την κινητικότητα που υπάρχει στο Κυπριακό, εν πολλοίς εμείς τη δημιουργήσαμε, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι το προσεχές Σάββατο θα μεταβεί στην Αθήνα για συνάντηση με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE