Golden Dawn Girls: Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τις γυναίκες της Χ.Α - VIDEO

Golden Dawn Girls: Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τις γυναίκες της Χ.Α - VIDEO

Ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τις γυναίκες της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής έρχεται στη δημοσιότητα.

Από την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες το ενημερωτικό Μέσο της 24MEDIA θα πρωτοπορήσει, δίνοντας στο κοινό την on demand δυνατότητα να παρακολουθήσει μια σκληρή, αλλά απολύτως ρεαλιστική καταγραφή της καθημερινότητας και του ρόλου που είχαν, η Ουρανία (κόρη Νίκου Μιχαλολιάκου), η Τζένη (σύζυγος Γιώργου Γερμενή) και η Δάφνη (μητέρα Παναγιώτη Ηλιόπουλου), όσο η διευθυντική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης ήταν προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού.

Το ντοκιμαντέρ του Νορβηγού Håvard Bustnes συμμετείχε σε μεγάλα διεθνή φεστιβάλ για ντοκιμαντέρ μικρού και μεγάλου μήκους και απέσπασε σπουδαίες κριτικές από έγκυρα, διεθνή κινηματογραφικά Μέσα.

Δείτε το trailer:

Από: news247.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE