Golden Dawn Girls: Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τις γυναίκες της Χ.Α - VIDEO

Golden Dawn Girls: Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τις γυναίκες της Χ.Α - VIDEO

Ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τις γυναίκες της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής έρχεται στη δημοσιότητα.

Από την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες το ενημερωτικό Μέσο της 24MEDIA θα πρωτοπορήσει, δίνοντας στο κοινό την on demand δυνατότητα να παρακολουθήσει μια σκληρή, αλλά απολύτως ρεαλιστική καταγραφή της καθημερινότητας και του ρόλου που είχαν, η Ουρανία (κόρη Νίκου Μιχαλολιάκου), η Τζένη (σύζυγος Γιώργου Γερμενή) και η Δάφνη (μητέρα Παναγιώτη Ηλιόπουλου), όσο η διευθυντική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης ήταν προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού.

Το ντοκιμαντέρ του Νορβηγού Håvard Bustnes συμμετείχε σε μεγάλα διεθνή φεστιβάλ για ντοκιμαντέρ μικρού και μεγάλου μήκους και απέσπασε σπουδαίες κριτικές από έγκυρα, διεθνή κινηματογραφικά Μέσα.

Δείτε το trailer:

Από: news247.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE