Golden Dawn Girls: Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τις γυναίκες της Χ.Α - VIDEO

Golden Dawn Girls: Το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τις γυναίκες της Χ.Α - VIDEO

Ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τις γυναίκες της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής έρχεται στη δημοσιότητα.

Από την Κυριακή 18 Οκτωβρίου στις 07:00 το πρωί και για 72 ώρες το ενημερωτικό Μέσο της 24MEDIA θα πρωτοπορήσει, δίνοντας στο κοινό την on demand δυνατότητα να παρακολουθήσει μια σκληρή, αλλά απολύτως ρεαλιστική καταγραφή της καθημερινότητας και του ρόλου που είχαν, η Ουρανία (κόρη Νίκου Μιχαλολιάκου), η Τζένη (σύζυγος Γιώργου Γερμενή) και η Δάφνη (μητέρα Παναγιώτη Ηλιόπουλου), όσο η διευθυντική ομάδα της εγκληματικής οργάνωσης ήταν προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού.

Το ντοκιμαντέρ του Νορβηγού Håvard Bustnes συμμετείχε σε μεγάλα διεθνή φεστιβάλ για ντοκιμαντέρ μικρού και μεγάλου μήκους και απέσπασε σπουδαίες κριτικές από έγκυρα, διεθνή κινηματογραφικά Μέσα.

Δείτε το trailer:

Από: news247.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.