Θετικός στον κορωνοϊό ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας - Φόβοι ότι μολύνθηκε στη σύνοδο των ΥΠΕΞ

Θετικός στον κορωνοϊό ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας - Φόβοι ότι μολύνθηκε στη σύνοδο των ΥΠΕΞ

Ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ διεγνώσθη θετικός στον νέο κορωνοϊό και είναι πιθανόν να μολύνθηκε σε σύνοδο με τους ομολόγους του της ΕΕ την Δευτέρα, δήλωσε το Σάββατο (17/10) εκπρόσωπος του υπουργείου του.

«Για προληπτικούς λόγους όλα τα μέλη της κυβέρνησης θα υποβληθούν σε τεστ σήμερα. Υπάρχει υποψία ότι ο Σάλενμπεργκ μπορεί να μολύνθηκε στο συμβούλιο εξωτερικών υποθέσεων (της ΕΕ) στο Λουξεμβούργο τη Δευτέρα», πρόσθεσε η εκπρόσωπος του αυστριακού υπουργείου Εξωτερικών, η οποία διευκρίνισε ότι ο Σάλενμπεργκ δεν παρουσιάζει συμπτώματα και διεγνώσθη θετικός στον νέο κορωνοϊό σε τακτικό τεστ στο οποίο υπεβλήθη.

Ο Αυστριακός υπουργός Εξωτερικών παρέστη επίσης σε υπουργικό συμβούλιο που έγινε την Τετάρτη, σημείωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου του, προσθέτοντας ότι όλοι οι παρευρισκόμενοι σε αυτό φορούσαν προστατευτικές μάσκες, αλλά θα υποβληθούν σε εξετάσεις για προληπτικούς λόγους.

Από: cnn.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Την εξόντωση του Χαμενεΐ θέτει ως στόχο το Ισραήλ - Ο διπλός στόχος του Νετανιάχου

LIVE: Την εξόντωση του Χαμενεΐ θέτει ως στόχο το Ισραήλ - Ο διπλός στόχος του Νετανιάχου

Θύματα και εκτεταμένες ζημιές, αφήνει πίσω του το ιρανικό πυραυλικό μπαράζ που έπληξε πόλεις του Ισραήλ, το πρωί της Πέμπτης. Όλες οι εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE