ΕΛΛΑΔΑ: Ολονύχτιο πάρτι σε πλατεία στην Ασκληπιού χωρίς κανένα μέτρο προστασίας - VIDEO

ΕΛΛΑΔΑ: Ολονύχτιο πάρτι σε πλατεία στην Ασκληπιού χωρίς κανένα μέτρο προστασίας - VIDEO

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του νέου αρνητικού ρεκόρ κρουσμάτων κορονοϊού στη χώρα με 508, εκατοντάδες άνθρωποι συνωστίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας σε υπαίθριο πάρτι.

Αναλυτικότερα, μετά τα μεσάνυχτα κάμερα κατέγραψε τη διεξαγωγή ενός υπαίθριου πάρτι στην πλατεία μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου στην οδό Ασκληπιού, στο κέντρο της Αθήνας. Εκατοντάδες νέων ανθρώπων βρέθηκαν στον ίδιο χώρο, χωρίς κανένα μέτρο προστασίας όπως αποστάσεις και μάσκες.

Να σημειωθεί πως το πάρτι διεξήχθη μόλις λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του ρεκόρ κρουσμάτων. Η Αττική καταγράφει 227 νέες περιπτώσεις μολύνσεων του νέου ιού το τελευταίο 24ωρο.

Δείτε το βίντεο με τις εικόνες συνωστισμού στο κέντρο της Αθήνας από το Mega:

Από reader.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Οδηγίες Φυτιρή: Η Μενόγεια γίνεται προσωρινό κρατητήριο – Σε λειτουργία μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα υπό τον Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως Κώστα Φυτιρή ο οποίος έδωσε οδηγίες οι εγκαταστάσεις του Κέντρου Μενόγειας να τεθούν σε λειτουργία ως κρατητήρια προσωρινής κράτησης μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου, με στόχο την αποσυμφόρηση των αστυνομικών κρατητηρίων και βελτίωση των συνθηκών κράτησης, σύμφωνα με δελτίο Τύπου του αρμόδιου Υπουργείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE