ΛΑΡΝΑΚΑ: Τον κατήγγειλε η Αστυνομία και καρφώθηκε σε βιτρίνα καταστήματος - Στο Νοσοκομείο πεζός που βρισκόταν στο σημείο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τον κατήγγειλε η Αστυνομία και καρφώθηκε σε βιτρίνα καταστήματος - Στο Νοσοκομείο πεζός που βρισκόταν στο σημείο

Πρόσκρουση οχήματος σε βιτρίνα καταστήματος με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πεζού σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 10:45 το πρωί, στην οδό Ερμού στην Λάρνακα.

Μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης εντόπισαν όχημα να εισέρχεται σε μονόδρομο, με τον οδηγό και τον συνοδηγό να μην φέρουν ζώνη ασφαλείας.

Ακολούθως του έκαναν σήμα να σταματήσει και ενημερώθηκε ότι θα καταγγελθεί.

Όταν ο οδηγός ενημερώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε βιτρίνα καταστήματος ενώ την ίδια στιγμή, χτύπησε πεζό που βρισκόταν στο σημείο.

Ο πεζός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ενώ ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη από την Αστυνομία.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα»  - Ολοταχώς για παναπεργία

Υπ. Εργασίας σε συντεχνίες για ΑΤΑ:«Να αποφευχθούν αντιπαραθετικές τοποθετήσεις και απεργιακά μέτρα» - Ολοταχώς για παναπεργία

Κανονικά θα διεξαχθούν οι απεργιακές κινητοποιήσεις, που έχουν εξαγγελθεί για την Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με κοινή ανακοίνωση των Συνδικαλιστικών Οργανώσεων ΣΕΚ, ΠΕΟ, ΠΑΣΥΔΥ, ΔΕΟΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE