ΛΑΡΝΑΚΑ: Τον κατήγγειλε η Αστυνομία και καρφώθηκε σε βιτρίνα καταστήματος - Στο Νοσοκομείο πεζός που βρισκόταν στο σημείο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τον κατήγγειλε η Αστυνομία και καρφώθηκε σε βιτρίνα καταστήματος - Στο Νοσοκομείο πεζός που βρισκόταν στο σημείο

Πρόσκρουση οχήματος σε βιτρίνα καταστήματος με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πεζού σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 10:45 το πρωί, στην οδό Ερμού στην Λάρνακα.

Μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης εντόπισαν όχημα να εισέρχεται σε μονόδρομο, με τον οδηγό και τον συνοδηγό να μην φέρουν ζώνη ασφαλείας.

Ακολούθως του έκαναν σήμα να σταματήσει και ενημερώθηκε ότι θα καταγγελθεί.

Όταν ο οδηγός ενημερώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε βιτρίνα καταστήματος ενώ την ίδια στιγμή, χτύπησε πεζό που βρισκόταν στο σημείο.

Ο πεζός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ενώ ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη από την Αστυνομία.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Κυπριακό σε παράταση μέχρι την Άγκυρα - Το ΝΑΤΟ, ο Ερντογάν και το στοίχημα των ευρωτουρκικών

Η απόφαση της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, να μεταθέσει τις επαφές της στις Βρυξέλλες, για τις 13 Ιουλίου, δεν αποτελεί απλώς μια τεχνική αλλαγή προγράμματος. Αντιθέτως, αποτυπώνει μια διπλωματική επιλογή αναμονής, μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο που θα διαμορφωθεί στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Άγκυρα, στις 7 και 8 Ιουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE