ΛΑΡΝΑΚΑ: Τον κατήγγειλε η Αστυνομία και καρφώθηκε σε βιτρίνα καταστήματος - Στο Νοσοκομείο πεζός που βρισκόταν στο σημείο

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τον κατήγγειλε η Αστυνομία και καρφώθηκε σε βιτρίνα καταστήματος - Στο Νοσοκομείο πεζός που βρισκόταν στο σημείο

Πρόσκρουση οχήματος σε βιτρίνα καταστήματος με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πεζού σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου, στη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 10:45 το πρωί, στην οδό Ερμού στην Λάρνακα.

Μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης εντόπισαν όχημα να εισέρχεται σε μονόδρομο, με τον οδηγό και τον συνοδηγό να μην φέρουν ζώνη ασφαλείας.

Ακολούθως του έκαναν σήμα να σταματήσει και ενημερώθηκε ότι θα καταγγελθεί.

Όταν ο οδηγός ενημερώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει με αποτέλεσμα να προσκρούσει σε βιτρίνα καταστήματος ενώ την ίδια στιγμή, χτύπησε πεζό που βρισκόταν στο σημείο.

Ο πεζός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ενώ ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη από την Αστυνομία.

*Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.