ΛΑΡΝΑΚΑ: 18χρονος με βρέφος ο οδηγός που χτύπησε πεζό - Τι άλλο εντόπισε η Αστυνομία και εξηγεί γιατί τράπηκε σε φυγή

ΛΑΡΝΑΚΑ: 18χρονος με βρέφος ο οδηγός που χτύπησε πεζό - Τι άλλο εντόπισε η Αστυνομία και εξηγεί γιατί τράπηκε σε φυγή

Πεζός ηλικίας 24 ετών, που κινείτο σε πεζοδρόμιο στη Λάρνακα, κτυπήθηκε από αυτοκίνητο, όταν ο οδηγός του προσπάθησε να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο.

**Φωτογραφεία Αρχείου

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 12 το μεσημέρι μέλος της Ποδηλατικής Αστυνομίας, εντόπισε αυτοκίνητο να κινείται στην οδό Ζήνωνος Κιτιέως στη Λάρνακα, με συνοδηγό νεαρή κοπέλα, η οποία είχε στα γόνατα της ένα μωρό.

Ο αστυνομικός έκανε σήμα στον οδηγό του αυτοκινήτου να σταματήσει, ωστόσο ενώ αρχικά αυτός έδειξε ότι θα συμμορφωνόταν με την υπόδειξη του μέλους της Δύναμης, τελικά ξεκίνησε απότομα και προσπάθησε να προσπεράσει όχημα που βρισκόταν μπροστά του.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να κτυπήσει σε σταθμευμένο αυτοκίνητο που βρισκόταν στα αριστερά της πορείας του και αφού έκοψε μικρούς πασάλλους που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο, ανέβηκε σ’ αυτό και κτύπησε πεζό που κινείτο στο συγκεκριμένο σημείο.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Στην Πύλα απόψε Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν - Το μήνυμα πίσω από την κοινή τους παρουσία

Το παρών τους στο 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, θα δώσουν στις επτά απόψε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο ηγέτης των Τουρκοκυπρίων, Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE