ΛΑΡΝΑΚΑ: 18χρονος με βρέφος ο οδηγός που χτύπησε πεζό - Τι άλλο εντόπισε η Αστυνομία και εξηγεί γιατί τράπηκε σε φυγή

ΛΑΡΝΑΚΑ: 18χρονος με βρέφος ο οδηγός που χτύπησε πεζό - Τι άλλο εντόπισε η Αστυνομία και εξηγεί γιατί τράπηκε σε φυγή

Πεζός ηλικίας 24 ετών, που κινείτο σε πεζοδρόμιο στη Λάρνακα, κτυπήθηκε από αυτοκίνητο, όταν ο οδηγός του προσπάθησε να αποφύγει αστυνομικό έλεγχο.

**Φωτογραφεία Αρχείου

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 12 το μεσημέρι μέλος της Ποδηλατικής Αστυνομίας, εντόπισε αυτοκίνητο να κινείται στην οδό Ζήνωνος Κιτιέως στη Λάρνακα, με συνοδηγό νεαρή κοπέλα, η οποία είχε στα γόνατα της ένα μωρό.

Ο αστυνομικός έκανε σήμα στον οδηγό του αυτοκινήτου να σταματήσει, ωστόσο ενώ αρχικά αυτός έδειξε ότι θα συμμορφωνόταν με την υπόδειξη του μέλους της Δύναμης, τελικά ξεκίνησε απότομα και προσπάθησε να προσπεράσει όχημα που βρισκόταν μπροστά του.

Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να κτυπήσει σε σταθμευμένο αυτοκίνητο που βρισκόταν στα αριστερά της πορείας του και αφού έκοψε μικρούς πασάλλους που βρίσκονταν στο πεζοδρόμιο, ανέβηκε σ’ αυτό και κτύπησε πεζό που κινείτο στο συγκεκριμένο σημείο.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.