Επτά νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Επτά νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Επτά νέα περιστατικά κορωνοϊού από 1537 διαγνωστικές εξετάσεις που έγιναν το τελευταίο 24ωρο, ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα.

Σε γραπτή δήλωσή του ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλι αναφέρεται στα επτά κρούσματα και στον θάνατο ενός ασθενή, που είχε ήδη ανακοινωθεί το πρωί.

Όπως ανέφερε, τα τρία περιστατικά αφορούν επιβάτες στο αεροδρόμιο, τρία επιβάτες στα λιμάνια και είναι εγχώριο περιστατικό.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται πλέον στα 836.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE