Επτά νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Επτά νέα περιστατικά κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Επτά νέα περιστατικά κορωνοϊού από 1537 διαγνωστικές εξετάσεις που έγιναν το τελευταίο 24ωρο, ανακοινώθηκαν στα κατεχόμενα.

Σε γραπτή δήλωσή του ο «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλι αναφέρεται στα επτά κρούσματα και στον θάνατο ενός ασθενή, που είχε ήδη ανακοινωθεί το πρωί.

Όπως ανέφερε, τα τρία περιστατικά αφορούν επιβάτες στο αεροδρόμιο, τρία επιβάτες στα λιμάνια και είναι εγχώριο περιστατικό.

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται πλέον στα 836.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Έτοιμος για διευρυμένη διάσκεψη ο ΠτΔ - «Ας αφήσουμε τις δηλώσεις, αστείο επιχείρημα ότι επηρεάζουν οι βουλευτικές»

Μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις είπε ότι στέλνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όταν επανέλαβε, σε δηλώσεις του την Κυριακή, την ετοιμότητά του, ακόμα και την ερχόμενη βδομάδα να προσέλθει σε μια διευρυμένη διάσκεψη, στην οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων. Ο Πρόεδρος κάλεσε όλες τις πλευρές να αποδείξουν στην πράξη την ετοιμότητά τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE