ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αυξήθηκε ο αριθμός των εισαγωγών στο Νοσοκομείο Αναφοράς

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Αυξήθηκε ο αριθμός των εισαγωγών στο Νοσοκομείο Αναφοράς

Στους 20 ανήλθε ο αριθμός των ασθενών με κορωνοϊό που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, το οποίο λειτουργεί ως Νοσοκομείο Αναφοράς.

Συγκεκριμένα μέχρι τις 10 το πρωί νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο 20 άτομα, αφού από χθες Σάββατο (17/10) το απόγευμα μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Κυριακή (18/10) έγιναν 8 εισαγωγές.

Χθες δόθηκαν δύο εξιτήρια σε ασθενείς των οποίων οι επαναληπτικές εξετάσεις που έκαναν ήταν αρνητικές στο κορωνοϊό.

Οι είκοσι ασθενείς νοσηλεύονται στην κλινική Covid-19, ενώ κανένα άτομο δεν νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Στο Κέντρο Αποκατάστασης Eden Resort, στην Τερσεφάνου, φιλοξενούνται 50 άτομα, τα οποία θα παραμείνουν μέχρι την πλήρη αρνητικοποίησή τους.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Κρίσιμη ώρα για το Κυπριακό: Τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με τρία θέματα στο τραπέζι

Με το βλέμμα στραμμένο στα επόμενα βήματα του Κυπριακού, Νίκος Χριστοδουλίδης και Τουφάν Έρχιουρμαν συναντώνται στις 16:00, στην οικία των καλών υπηρεσιών του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, στη νεκρή ζώνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE