ΚΥΠΡΟΣ: Χάθηκαν στο γεφύρι του Ρούθκια - Στιγμές αγωνίας για δύο οικογένειες που βρέθηκαν δύο ώρες μετά

ΚΥΠΡΟΣ: Χάθηκαν στο γεφύρι του Ρούθκια - Στιγμές αγωνίας για δύο οικογένειες που βρέθηκαν δύο ώρες μετά

Αίσια κατάληξη είχε η περιπέτεια δυο τετραμελών οικογενειών από τη Λάρνακα, που χάθηκε στο δάσος της Πάφου στην προσπάθεια τους να επισκεφθούν το ιστορικό γεφύρι του Ρούθκια, που βρίσκεται κοντά στο εγκαταλειμμένο Τ/κ χωριό Βρέτσια.

Συγκεκριμένα δυο αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν, στο καθένα, δυο ενήλικες μαζί με τα δυο τους παιδιά, ξεκίνησαν το πρωί από τη Λάρνακα για να επισκεφθούν το γεφύρι του Ρούθκια.  Σύμφωνα με την αστυνομία, αρχικά μετέβησαν στο εγκαταλειμμένο χωριό Βρέτσια και στη συνέχεια επιχείρησαν από χωμάτινο δρόμο να μεταβούν στο γεφύρι του Ρούθκια, με αποτέλεσμα να βρεθούν σε παράδρομους και να χάσουν τον προσανατολισμό τους.

Γύρω στις 1500 σήμερα (18/10)  ειδοποίησαν την Αστυνομία ότι δεν γνώριζαν ακριβώς σε ποιο σημείο βρίσκονταν.

Τελικά ύστερα από δυο περίπου ώρες, μέλη της Αστυνομίας μαζί με τη συνδρομή του Τμήματος Δασών και της υπηρεσίας Θήρας, τους εντόπισαν στην περιοχή «Μάντρες» κοντά στο τ/κ χωριό Αης Γιάννης. Τα οκτώ πρόσωπα, ανάμεσα τους και τέσσερα παιδιά, είναι καλά στην υγεία τους.  

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

ΠτΔ: «Η επανεκκίνηση των συνομιλιών δεν μπορεί να μετατεθεί» - Πάει σε νέους προορισμούς στις ΗΠΑ για προσέλκυση επενδύσεων

Την έντονη διαφωνία του με την εκτίμηση της Ειδικής Απεσταλμένης του ΟΗΕ για το Κυπριακό για χρονική μετάθεση της ουσιαστικής επανεκκίνησης των συνομιλιών μετά τον Ιούνιο, εκφράζει ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE