ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε κινητοποίηση η Αστυνομία μετά από τσακωμό - Οι πρώτες πληροφορίες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε κινητοποίηση η Αστυνομία μετά από τσακωμό - Οι πρώτες πληροφορίες

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία το απόγευμα της Κυριακής (18/10), στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σημειώθηκε τσακωμός μεταξύ προσώπων στην περιοχή Μόλου, στην επαρχία Λεμεσού.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης όπου εντόπισαν πρόσωπο που είχε στην κατοχή του επιθετικό όργανο, ενώ στην συνέχεια οδηγήθηκε στο τμήμα μικροπαραβάσεων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν φαίνεται να προέκυψε κάποιος σοβαρός τραυματισμός ωστόσο αυτό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες.

Άντρος Ιωάννου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE