ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε κινητοποίηση η Αστυνομία μετά από τσακωμό - Οι πρώτες πληροφορίες

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε κινητοποίηση η Αστυνομία μετά από τσακωμό - Οι πρώτες πληροφορίες

Σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία το απόγευμα της Κυριακής (18/10), στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα, σημειώθηκε τσακωμός μεταξύ προσώπων στην περιοχή Μόλου, στην επαρχία Λεμεσού.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της ποδηλατικής αστυνόμευσης όπου εντόπισαν πρόσωπο που είχε στην κατοχή του επιθετικό όργανο, ενώ στην συνέχεια οδηγήθηκε στο τμήμα μικροπαραβάσεων.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν φαίνεται να προέκυψε κάποιος σοβαρός τραυματισμός ωστόσο αυτό θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες.

Άντρος Ιωάννου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Προεδρία της Βουλής: Άγνωστος Χ η Άμεση Δημοκρατία - Τα σενάρια στήριξης Νικόλα από το ΕΛΑΜ και η μάχη των αριθμών

Σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κοινοβουλευτικές αναμετρήσεις των τελευταίων ετών, εξελίσσεται η εκλογή του νέου Προέδρου της Βουλής-η πρώτη πράξη μετά τις βουλευτικές εκλογές- καθώς κανένα από τα βασικά πολιτικά στρατόπεδα δεν φαίνεται να διαθέτει από μόνο του, την απαιτούμενη πλειοψηφία των 29 ψήφων.

BEST OF TOTHEMAONLINE