ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε ισχύ τα ειδικά μέτρα - Οι επιχειρήσεις που θα κλείνουν στις 22:30

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε ισχύ τα ειδικά μέτρα - Οι επιχειρήσεις που θα κλείνουν στις 22:30

Ανακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας, με το οποίο υπενθυμίζει την εφαρμογή των ειδικών μέτρων στην Λεμεσό που έχουν ισχύ από το βράδυ της Κυριακής (18/10).

Αναλυτικά:

Σε συνέχεια των χθεσινών αποφάσεων για την εφαρμογή έκτακτων περιοριστικών μέτρων τόσο παγκύπρια όσο και στην Επαρχία Λεμεσού ειδικότερα, το Υπουργείο Υγείας υπενθυμίζει ότι, σύμφωνα με το Διάταγμα του Υπουργού Υγείας (ημερ. 17 Οκτωβρίου 2020), στην Επαρχία Λεμεσού απαγορεύεται η λειτουργία πέραν τις 10:30 μ.μ. η λειτουργία χώρων εστίασης που συμπεριλαμβάνει, ανάμεσα σε άλλα, τους ακόλουθους χώρους:

-       Εστιατόρια,

-       Χώρους εστίασης εντός ξενοδοχείων και άλλων τουριστικών καταλυμάτων,

-       Ταβέρνες,

-       Καφετέριες,

-       Πιτσαρίες,

-       Μπυραρίες, σνακ-μπαρ, μπαρ,

-       Καφενεία, και

-       Χώρους εστίασης εντός κυλικείων ή/και αθλητικών ομίλων, πολιτιστικών ομίλων, σωματείων, συλλόγων, κοκ.

Διευκρινίζεται ότι οι πιο πάνω χώροι δύνανται να παρέχουν υπηρεσίες κατ’ οίκον παράδοσης (delivery) μετά τις 10:30 μ.μ..

Υπενθυμίζεται ακόμα ότι στους χώρους εστίασης, ανεξάρτητα από την Επαρχία που βρίσκονται, η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται αποκλειστικά και μόνο σε τραπεζοκαθίσματα, και νοουμένου ότι εφαρμόζονται οι σχετικές κατευθυντήριες οδηγίες και υγειονομικά πρωτόκολλα.

Τέλος, εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση απευθείας εξυπηρέτησης κοινού σε μπαρ εντός των υποστατικών εστίασης. Η χρήση και η λειτουργία των μπαρ περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο για την προπαρασκευή φαγητών και ποτών από τους εργαζόμενους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Πλήρης διάψευση των ισχυρισμών Δρουσιώτη από την Αστυνομία - Διερεύνηση ποινικών αδικημάτων

LIVE: Πλήρης διάψευση των ισχυρισμών Δρουσιώτη από την Αστυνομία - Διερεύνηση ποινικών αδικημάτων

Η Αστυνομία Κύπρου ανακοινώνει σήμερα τα αποτελέσματα της έρευνας που πραγματοποίησε τους τελευταίους δύο μήνες σχετικά με τους ισχυρισμούς που διατύπωσε ο Μακάριος Δρουσιώτης στην υπόθεση Σάντη. Η ενημέρωση πραγματοποιείται στην Αστυνομική Ακαδημία Κύπρου, με δήλωση του Αρχηγού Αστυνομίας Θεμιστού Αρναούτη και παρουσίαση των ευρημάτων από τον εκπρόσωπο Τύπου της Δύναμης, Βύρωνα Βύρωνος. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE