ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε ισχύ τα ειδικά μέτρα - Οι επιχειρήσεις που θα κλείνουν στις 22:30

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σε ισχύ τα ειδικά μέτρα - Οι επιχειρήσεις που θα κλείνουν στις 22:30

Ανακοίνωση εξέδωσε το Υπουργείο Υγείας, με το οποίο υπενθυμίζει την εφαρμογή των ειδικών μέτρων στην Λεμεσό που έχουν ισχύ από το βράδυ της Κυριακής (18/10).

Αναλυτικά:

Σε συνέχεια των χθεσινών αποφάσεων για την εφαρμογή έκτακτων περιοριστικών μέτρων τόσο παγκύπρια όσο και στην Επαρχία Λεμεσού ειδικότερα, το Υπουργείο Υγείας υπενθυμίζει ότι, σύμφωνα με το Διάταγμα του Υπουργού Υγείας (ημερ. 17 Οκτωβρίου 2020), στην Επαρχία Λεμεσού απαγορεύεται η λειτουργία πέραν τις 10:30 μ.μ. η λειτουργία χώρων εστίασης που συμπεριλαμβάνει, ανάμεσα σε άλλα, τους ακόλουθους χώρους:

-       Εστιατόρια,

-       Χώρους εστίασης εντός ξενοδοχείων και άλλων τουριστικών καταλυμάτων,

-       Ταβέρνες,

-       Καφετέριες,

-       Πιτσαρίες,

-       Μπυραρίες, σνακ-μπαρ, μπαρ,

-       Καφενεία, και

-       Χώρους εστίασης εντός κυλικείων ή/και αθλητικών ομίλων, πολιτιστικών ομίλων, σωματείων, συλλόγων, κοκ.

Διευκρινίζεται ότι οι πιο πάνω χώροι δύνανται να παρέχουν υπηρεσίες κατ’ οίκον παράδοσης (delivery) μετά τις 10:30 μ.μ..

Υπενθυμίζεται ακόμα ότι στους χώρους εστίασης, ανεξάρτητα από την Επαρχία που βρίσκονται, η εξυπηρέτηση του κοινού γίνεται αποκλειστικά και μόνο σε τραπεζοκαθίσματα, και νοουμένου ότι εφαρμόζονται οι σχετικές κατευθυντήριες οδηγίες και υγειονομικά πρωτόκολλα.

Τέλος, εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση απευθείας εξυπηρέτησης κοινού σε μπαρ εντός των υποστατικών εστίασης. Η χρήση και η λειτουργία των μπαρ περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο για την προπαρασκευή φαγητών και ποτών από τους εργαζόμενους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Κυπριακό: «Κλείδωσε» το νέο τετ-α-τετ Χριστοδουλίδη-Έρχιουρμαν - Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης κ. Τουφάν ‘Ερχιουρμαν θα συναντηθούν την Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2026, στις 16:00, υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατόπιν σχετικής συνεννόησης των διαπραγματευτών των δύο πλευρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE