ΛΑΡΝΑΚΑ-Επεισόδια 'Αμμόχωστος': Υπό κράτηση δύο άτομα για υπόθεση βίας στα γήπεδα και επίθεσης κατά αστυνομικού

ΛΑΡΝΑΚΑ-Επεισόδια 'Αμμόχωστος': Υπό κράτηση δύο άτομα για υπόθεση βίας στα γήπεδα και επίθεσης κατά αστυνομικού

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε την Δευτέρα 19/10, διάταγμα κράτησης μίας ημέρας εναντίον δύο ατόμων ηλικίας 40 και 31 ετών, τα οποία διαμένουν στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με την υπόθεση βίας σε αθλητικούς χώρους, συμπλοκή και επίθεση, οχλαγωγία, επίθεση εναντίον αστυνομικού κατά τη νόμιμη εκτέλεση των καθηκόντων του, επίθεση με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, απειλής και εξύβρισης, αδικήματα που διενεργήθηκαν την περασμένη Τετάρτη το βράδυ στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Αλκής Ορόκλινης – Ονήσιλου Σωτήρας, που διεξήχθη το απόγευμα 14ης Οκτωβρίου, στο Στάδιο Αμμόχωστος, δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ των τεχνικών επιτελείων και των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. 

Ταυτόχρονα, ομάδα περίπου 6 αγνώστων ατόμων που βρισκόταν στο γήπεδο, επιτέθηκαν και χτύπησαν ένα πρόσωπο, με αποτέλεσμα μέλος της Αστυνομίας, που βρισκόταν εκτός καθήκοντος στο γήπεδο, να προστρέξει σε βοήθεια. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

ΠτΔ: Συζήτηση για το άρθρο 42,7 της Συνθήκης ΕΕ στο Άτυπο Συμβούλιο στη Λευκωσία

Τι ακριβώς κάνει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε περίπτωση ενεργοποίησης του άρθρου 42,7 της Συνθήκης της ΕΕ από ένα κράτος μέλος θα συζητήσουν οι Ευρωπαίοι ηγέτες στο πλαίσιο του Άτυπου Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 23-24 Απριλίου, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE