Μοναδικά Χαμόγελα

Μοναδικά Χαμόγελα

Κάθε αγορά ενός βραχιολιού του Παγκύπριου Συνδέσμου Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων «Μοναδικά Χαμόγελα» με μότο «Μόνος είμαι Σπάνιος μαζί δυνατοί» βοηθά στην ενίσχυση των δωρεάν θεραπειών στα μέλη του Συνδέσμου μας.

To Γούρι μας για το 2021 είναι φτιαγμένο με Ασήμι 925 από την σχεδιάστρια κοσμημάτων Skevi Afantiti - Krama jewellery Designs!
Τιμή πώλησης 20 ευρώ.


Για πληροφορίες και παραγγελίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.monadikaxamogela.com στο κατάστημα ή τηλεφωνήστε στο 22318404.
Με επιπλέον 2.50ευρώ μπορεί να αποσταλεί με Akis express στο χώρο σας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας.