Μοναδικά Χαμόγελα

Μοναδικά Χαμόγελα

Κάθε αγορά ενός βραχιολιού του Παγκύπριου Συνδέσμου Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων «Μοναδικά Χαμόγελα» με μότο «Μόνος είμαι Σπάνιος μαζί δυνατοί» βοηθά στην ενίσχυση των δωρεάν θεραπειών στα μέλη του Συνδέσμου μας.

To Γούρι μας για το 2021 είναι φτιαγμένο με Ασήμι 925 από την σχεδιάστρια κοσμημάτων Skevi Afantiti - Krama jewellery Designs!
Τιμή πώλησης 20 ευρώ.


Για πληροφορίες και παραγγελίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.monadikaxamogela.com στο κατάστημα ή τηλεφωνήστε στο 22318404.
Με επιπλέον 2.50ευρώ μπορεί να αποσταλεί με Akis express στο χώρο σας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Στο επίκεντρο η συνάντηση Χριστοδουλίδη - Ολγκίν: Στόχος η επανέναρξη των συνομιλιών για το Κυπριακό

Με τη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με την προσωπική απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στρέφονται οι προσδοκίες για το επόμενο βήμα στο Κυπριακό. Ο Πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι οι επαφές που βρίσκονται σε εξέλιξη θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για ουσιαστική πρόοδο και επανέναρξη των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE