Μοναδικά Χαμόγελα

Μοναδικά Χαμόγελα

Κάθε αγορά ενός βραχιολιού του Παγκύπριου Συνδέσμου Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων «Μοναδικά Χαμόγελα» με μότο «Μόνος είμαι Σπάνιος μαζί δυνατοί» βοηθά στην ενίσχυση των δωρεάν θεραπειών στα μέλη του Συνδέσμου μας.

To Γούρι μας για το 2021 είναι φτιαγμένο με Ασήμι 925 από την σχεδιάστρια κοσμημάτων Skevi Afantiti - Krama jewellery Designs!
Τιμή πώλησης 20 ευρώ.


Για πληροφορίες και παραγγελίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.monadikaxamogela.com στο κατάστημα ή τηλεφωνήστε στο 22318404.
Με επιπλέον 2.50ευρώ μπορεί να αποσταλεί με Akis express στο χώρο σας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Νέα πολιτικά στρατόπεδα μετά την επανεκλογή Αννίτας – Οι συμμαχίες με φόντο τις Προεδρικές του 2028

Η επανεκλογή της Αννίτας Δημητρίου στην Προεδρία της Βουλής φαίνεται να διαμορφώνει δύο διακριτά πολιτικά μπλοκ, τα οποία συνεχίζουν την αντιπαράθεσή τους, ενώ παράλληλα επιδιώκουν να διατηρήσουν και να ενισχύσουν τις συνεργασίες τους ενόψει των προεδρικών εκλογών του 2028.