Μοναδικά Χαμόγελα

Μοναδικά Χαμόγελα

Κάθε αγορά ενός βραχιολιού του Παγκύπριου Συνδέσμου Σπάνιων Γενετικών Παθήσεων «Μοναδικά Χαμόγελα» με μότο «Μόνος είμαι Σπάνιος μαζί δυνατοί» βοηθά στην ενίσχυση των δωρεάν θεραπειών στα μέλη του Συνδέσμου μας.

To Γούρι μας για το 2021 είναι φτιαγμένο με Ασήμι 925 από την σχεδιάστρια κοσμημάτων Skevi Afantiti - Krama jewellery Designs!
Τιμή πώλησης 20 ευρώ.


Για πληροφορίες και παραγγελίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.monadikaxamogela.com στο κατάστημα ή τηλεφωνήστε στο 22318404.
Με επιπλέον 2.50ευρώ μπορεί να αποσταλεί με Akis express στο χώρο σας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Κυπριακό: Να αξιοποιήσουν το «παράθυρο ευκαιρίας» καλεί ΠτΔ - Ερχιουρμάν ο Γκουτέρες

Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες στην Έκθεση Καλών Υπηρεσιών προτρέπει τους ηγέτες των δύο κοινοτήτων να αξιοποιήσουν «το παρόν παράθυρο ευκαιρίας για πρόοδο», το οποίο, όπως αναφέρει, «δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο», ενώ καταγράφει ως θετικό την εντατικοποίηση του διαλογου.

BEST OF TOTHEMAONLINE