ΚΥΠΡΟΣ: Στο κελί τέσσερα πρόσωπα – Απήγαγαν και χτύπησαν 27χρονο

ΚΥΠΡΟΣ: Στο κελί τέσσερα πρόσωπα – Απήγαγαν και χτύπησαν 27χρονο

Ποινές φυλάκισης επέβαλε την Δευτέρα 19/10, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, σε τέσσερα πρόσωπα ηλικίας 42, 22, 24 και 19 χρόνων, σχετικά με την απαγωγή 27χρονου, που διαπράχθηκε τον περασμένο Αύγουστο, στην Λάρνακα.

Το Δικαστήριο επέβαλε ποινές φυλάκισης διάρκειας δύο χρόνων στους 42χρονο και 22χρονο, για το αδίκημα της απαγωγής και ποινές φυλάκισης διάρκειας 15 μηνών στους 24χρονο και 19χρονο, για το αδίκημα της άδικης απόκρυψης ή περιορισμού αρπαγέντος ή απαχθέντος προσώπου.

Οι τέσσερις καταδικασθέντες είχαν συλληφθεί από μέλη της Αστυνομίας στις 21 Αυγούστου, μετά από στοιχεία που προέκυψαν εναντίον τους, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας που υπέβαλε την προηγούμενη μέρα, στο ΤΑΕ Λάρνακας, 27χρονος, για απαγωγή του.

Σύμφωνα με την καταγγελία του 27χρονου, στις 19 Αυγούστου, γύρω στις 9.30 το βράδυ, ενώ αυτός βρισκόταν σε περιοχή στην επαρχία Λάρνακας, τέσσερα πρόσωπα τον οδήγησαν με τη χρήση βίας, σε ανοιχτό χώρο, επίσης στην επαρχία Λάρνακας, όπου τον χτύπησαν σε διάφορα μέρη του σώματός του και απαίτησαν χρηματικό ποσό με απειλές.

Με τη σύλληψη των τεσσάρων δραστών της απαγωγής και την ολοκλήρωση των αστυνομικών εξετάσεων, η Αστυνομία προχώρησε σε άμεση καταχώρηση της υπόθεσης στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, για άμεση εκδίκαση, ενώ έκτοτε οι τέσσερις δράστες, με οδηγίες του Δικαστηρίου, παρέμεναν υπό κράτηση στις κεντρικές φυλακές για την εκδίκαση της υπόθεσης.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει το ΤΑΕ Λάρνακας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE