Νέος κύκλος επαφών της Ολγκίν στις Βρυξέλλες για το Κυπριακό
Οι Βρυξέλλες είναι ο επόμενος σταθμός της περιοδείας της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό.

Το πρωί της Δευτέρας 19/10, οι τρεις φιναλίστ κατέφθασαν στο ξενοδοχείο της Βραυρώνας για τα τελικά γυρίσματα.
Όπως αποκάλυψε η Έλενα Πολυκάρπου στο «Ευτυχείτε», η διαδικασία πρόκειται να κρατήσει τέσσερις ημέρες για να αναδειχθούν ποια δύο κορίτσια θα πάρουν το «εισιτήριο» του τελικού.
Στον ημιτελικό θα δούμε τρία κορίτσια. Ο λόγος για την Αντζελίνα, τη Βίβιαν και τη Νικόλ, οι οποίες θα διεκδικήσουν την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου.
Στον τελικό θα φτάσουν δύο κορίτσια, τα οποία θα ταξιδέψουν στη Μάνη για τον τελικό. Για όσους δε γνωρίζουν, η Μάνη είναι η ιδιαίτερη πατρίδα του Παναγιώτη Βασιλάκου.
Δείτε το video πατώντας στο lifenewscy
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




