ΑΛΑΣΚΑ: Προειδοποίηση για τσουνάμι μετά από σεισμό 7,5 βαθμών στις Αλεούτιες Νήσους - VIDEO

ΑΛΑΣΚΑ: Προειδοποίηση για τσουνάμι μετά από σεισμό 7,5 βαθμών στις Αλεούτιες Νήσους - VIDEO

Ισχυρή σεισμική δόνηση 7,5 βαθμών σημειώθηκε σε περιοχή νότια από τις Αλεούτιες Νήσους στην Αλάσκα χθες Δευτέρα (19/10).

Το παραπάνω ανακοίνωσε το αμερικανικό ινστιτούτο γεωλογικών μελετών (USGS), με αποτέλεσμα τα Κέντρα Έγκαιρης Προειδοποίησης για Τσουνάμι των ΗΠΑ (TWC) να εκδώσουν έκτακτο δελτίο.

Τα Κέντρα εκτίμησαν ότι το τσουνάμι που προκάλεσε ο σεισμός αυτός, ο οποίος αρχικά εκτιμήθηκε ότι είχε ισχύ 7,4 βαθμών, ενδέχεται να πλήξει τις περιοχές Σαντ Πόιντ, Κολντ Μπέι και Κόντιακ της Αλάσκας.

Πρόκειται πάντως για μάλλον αραιοκατοικημένα εδάφη.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Το κυπριακό, ο Γουστέρες και η πραγματικότητα πίσω από το κυβερνητικό success story- Προϋποθέσεις και μεθοδολογία μέχρι την 5+1

Η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, την περασμένη εβδομάδα, δεν άλλαξε το Κυπριακό. Άλλαξε, όμως, τη διαδικασία με την οποία επιχειρεί να το επαναφέρει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Και αυτό, ίσως είναι το σημαντικότερο συμπέρασμα πίσω από τις δηλώσεις του, τις οποίες κυβέρνηση και αντιπολίτευση έσπευσαν να ερμηνεύσουν, μέσα από το δικό τους πολιτικό πρίσμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE