ΑΛΑΣΚΑ: Προειδοποίηση για τσουνάμι μετά από σεισμό 7,5 βαθμών στις Αλεούτιες Νήσους - VIDEO

ΑΛΑΣΚΑ: Προειδοποίηση για τσουνάμι μετά από σεισμό 7,5 βαθμών στις Αλεούτιες Νήσους - VIDEO

Ισχυρή σεισμική δόνηση 7,5 βαθμών σημειώθηκε σε περιοχή νότια από τις Αλεούτιες Νήσους στην Αλάσκα χθες Δευτέρα (19/10).

Το παραπάνω ανακοίνωσε το αμερικανικό ινστιτούτο γεωλογικών μελετών (USGS), με αποτέλεσμα τα Κέντρα Έγκαιρης Προειδοποίησης για Τσουνάμι των ΗΠΑ (TWC) να εκδώσουν έκτακτο δελτίο.

Τα Κέντρα εκτίμησαν ότι το τσουνάμι που προκάλεσε ο σεισμός αυτός, ο οποίος αρχικά εκτιμήθηκε ότι είχε ισχύ 7,4 βαθμών, ενδέχεται να πλήξει τις περιοχές Σαντ Πόιντ, Κολντ Μπέι και Κόντιακ της Αλάσκας.

Πρόκειται πάντως για μάλλον αραιοκατοικημένα εδάφη.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καθοριστικό τετ-α-τετ για το Ουκρανικό στη Φλόριντα: Τι ζητά ο Ζελένσκι από τον Τραμπ και πού υποχωρεί - «Αγκάθι» το εδαφικό

Καθοριστικό τετ-α-τετ για το Ουκρανικό στη Φλόριντα: Τι ζητά ο Ζελένσκι από τον Τραμπ και πού υποχωρεί - «Αγκάθι» το εδαφικό

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υποδέχεται στις 20:00 (ώρα Ελλάδας) στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σε μια προσπάθεια να επιτευχθεί μια ειρηνευτική συμφωνία, που θα έβαζε τέλος σε σχεδόν τέσσερα χρόνια πολέμου, την ώρα που η Μόσχα εντείνει τις επιθέσεις στο Κίεβο, αυξάνοντας την πίεση πριν τις διαπραγματεύσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE