ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ: Ξεκινά η άσκηση 'ΠΥΡΙΝΟ ΒΕΛΟΣ 2020'

ΕΘΝΙΚΗ ΦΡΟΥΡΑ: Ξεκινά η άσκηση 'ΠΥΡΙΝΟ ΒΕΛΟΣ 2020'

Από σήμερα και μέχρι την Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου πραγματοποιείται η τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων (Τ) «ΠΥΡΙΝΟ ΒΕΛΟΣ 2020». 

Σε ανακοίνωσή του το Υπουργείο Άμυνας αναφέρει ότι κύριος στόχος της συγκεκριμένης άσκησης είναι η εξάσκηση, αξιολόγηση και βελτίωση της αποτελεσματικότητας των δυνάμεων της Εθνικής Φρουράς σε διακλαδικές επιχειρήσεις, στο σύγχρονο επιχειρησιακό περιβάλλον.
 
Η τελική φάση της άσκησης θα πραγματοποιηθεί στις 22 Οκτωβρίου στις 08:30 στο Πεδίο Βολής Καλού Χωριού και θα είναι προς κάλυψη από τα ΜΜΕ, όπως αναφέρεται, τηρώντας αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας που προβλέπονται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα για αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού.  

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η νέα ΕΔΕΚ της Σοφίας: Η 27χρονη πρόεδρος που καλείται να κλείσει έναν κύκλο εσωστρέφειας

Η νέα ΕΔΕΚ της Σοφίας: Η 27χρονη πρόεδρος που καλείται να κλείσει έναν κύκλο εσωστρέφειας

Από την εκλογική ήττα και τον εσωκομματικό εμφύλιο, στη νέα εποχή-Το καθαρό μήνυμα της κάλπης, οι πληγές που παραμένουν ανοιχτές και η δύσκολη αποστολή της νέας προέδρου