Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο - Τα τμήματα που επηρεάζονται

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο - Τα τμήματα που επηρεάζονται

Εργασίες ανάπτυξης δικτύου στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λάρνακας θα διεξάγονται από τις 26 Οκτωβρίου έως τις 11 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, την περίοδο 26/10/2020 – 13/11/2020, εκτός Σαββατοκύριακων και αργίας μεταξύ των ωρών 08:00 - 15:30 στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού - Λάρνακας, θα γίνονται εργασίες ανάπτυξης δικτύου από ιδιωτική εταιρία τηλεπικοινωνιών.

Κατά την διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, σε τμήμα του αυτοκινητοδρόμου από την έξοδο Κοφίνου μέχρι και τη συμβολή της Λεωφόρου Νίκου και Δέσποινας Παττίχη με την οδό Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, θα κλείνει τμηματικά, (2km κάθε φορά) η μία λωρίδα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λάρνακα, με συνολικό μήκος 23km και η κυκλοφοριακή διαχείριση θα γίνεται μέσω της διπλανής λωρίδας κυκλοφορίας. 
        
Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, καταλήγει η ανακοίνωση, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Πολιτική ισότητα ή πολιτική ανατροπή; Τι πραγματικά σηματοδοτεί η επιστροφή Ολγκίν και η ατζέντα του Ερχιουρμάν

Η επιστροφή της Προσωπικής Απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν στην Κύπρο, στις 27 Ιανουαρίου έρχεται σε μια περίοδο κατά την οποία το Κυπριακό, δεν βρίσκεται απλώς σε στασιμότητα, αλλά σε μια επικίνδυνη φάση πολιτικής σύγχυσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE