ΥΠΟΙΚ: Παράταση της προθεσμίας για υποβολή φορολογικών δηλώσεων

ΥΠΟΙΚ: Παράταση της προθεσμίας για υποβολή φορολογικών δηλώσεων

Διάταγμα με το οποίο παρατείνεται μέχρι την 30η Νοεμβρίου του 2020 και ώρα 23.59 η προθεσμία υποβολής ηλεκτρονικής Δήλωσης εισοδήματος για το 2019 από μισθωτούς και συνταξιούχους (Έντυπο Τ.Φ. 1 μισθωτού), των οποίων το μικτό εισόδημα υπερβαίνει τις €19.500 καθώς και η πληρωμή του τελικού φόρου που οφείλεται σύμφωνα την εν λόγω Δήλωση (αυτοφορολογία), εξέδωσε ο Υπουργός Οικονομικών Κωνσταντίνος Πετρίδης.

Το σχετικό διάταγμα του ΥΠΟΙΚ δημοσιεύθηκε στην σημερινή έκδοση της επίσημης εφημερίδας της Κυπριακής Δημοκρατίας

Επίσης, με το διάταγμα του ΥΠΟΙΚ, παρατείνεται μέχρι την 30η Νοεμβρίου του 2020 και ώρα 23.59 η προθεσμία υποβολής της ηλεκτρονικής Δήλωσης εισοδήματος για το 2019 αυτοεργοδοτουμένου του οποίου ο κύκλος εργασιών δεν υπερβαίνει το ποσό των €70.000 και που δεν έχει υποχρέωση να ετοιμάζει εξελεγμένους λογαριασμούς (Έντυπο Τ.Φ. 1 αυτοεργοδοτουμένου) καθώς και η πληρωμή του φόρου που οφείλεται σύμφωνα με την εν λόγω Δήλωση (αυτοφορολογία).

Από ΚΥΠΕ
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

Ευχαριστίες ΠτΔ στην Ολλανδία για τη φρεγάτα - Το βρετανικό πλοίο HMS Dragon κατευθύνεται προς την Κύπρο

ΗΠΑ και Ισραήλ συνεχίζουν να βομβαρδίζουν το Ιράν, ενώ οι IDF επιτίθενται διαρκώς στον Λίβανο. Το Ιράν απαντά με εκτοξεύσεις πυραύλων και drones προς χώρες του Κόλπου. Στην Κύπρο αναμένεται η στήριξη και από την Ολλανδία αλλά και η βρετανική φρεγάτα που άρχισε το ταξίδι της το απόγευμα της Τρίτης. Όλες οι εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ

Σαρλ ντε (αυτο)Γκολ