Τοποθέτηση WiFi σε κεντρικά σημεία της Αθηένου

Τοποθέτηση WiFi σε κεντρικά σημεία της Αθηένου

Μετά από σχετική αίτηση του Δήμου Αθηένου, ο Εκτελεστικός Οργανισμός Καινοτομίας και Δικτύων (INEA), ο εκτελεστικός οργανισμός της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που είναι επιφορτισμένος με την εφαρμογή του προγράμματος WiFi4EU, έχει εγκρίνει το 2019 στον Δήμο Αθηένου τη δωρεάν παραχώρηση ενός κουπονιού αξίας €15.000 για τη δημιουργία hotspot Wi-Fi σε δημόσιους χώρους στην Αθηένου. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, μετά από ζήτηση προσφορών, ο Δήμος Αθηένου κατακύρωσε στη Cyta την εκτέλεση της απαιτούμενης εργασίας, με συνολικό ποσό €15.000.
 
Σύμφωνα με τις προσφορές που ζητήθηκαν θα τοποθετηθεί δωρεάν WiFi για σύνδεση με όλους τους παρόχους σε καίρια σημεία του Δήμου Αθηένου, όπως η Πλατεία Συνεργατισμού, η Κεντρική Πλατεία Εκκλησιών, η Κλειστή Αίθουσα Αθλοπαιδιών «Τάσσος Παπαδόπουλος», η Αμφιθεατρική Αίθουσα που άρχισε να ανεγείρεται, το νέο Κέντρο Υγείας και το Κωνσταντίνειο Δημοτικό Πάρκο Αθηένου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE