Τοποθέτηση WiFi σε κεντρικά σημεία της Αθηένου

Τοποθέτηση WiFi σε κεντρικά σημεία της Αθηένου

Μετά από σχετική αίτηση του Δήμου Αθηένου, ο Εκτελεστικός Οργανισμός Καινοτομίας και Δικτύων (INEA), ο εκτελεστικός οργανισμός της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που είναι επιφορτισμένος με την εφαρμογή του προγράμματος WiFi4EU, έχει εγκρίνει το 2019 στον Δήμο Αθηένου τη δωρεάν παραχώρηση ενός κουπονιού αξίας €15.000 για τη δημιουργία hotspot Wi-Fi σε δημόσιους χώρους στην Αθηένου. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, μετά από ζήτηση προσφορών, ο Δήμος Αθηένου κατακύρωσε στη Cyta την εκτέλεση της απαιτούμενης εργασίας, με συνολικό ποσό €15.000.
 
Σύμφωνα με τις προσφορές που ζητήθηκαν θα τοποθετηθεί δωρεάν WiFi για σύνδεση με όλους τους παρόχους σε καίρια σημεία του Δήμου Αθηένου, όπως η Πλατεία Συνεργατισμού, η Κεντρική Πλατεία Εκκλησιών, η Κλειστή Αίθουσα Αθλοπαιδιών «Τάσσος Παπαδόπουλος», η Αμφιθεατρική Αίθουσα που άρχισε να ανεγείρεται, το νέο Κέντρο Υγείας και το Κωνσταντίνειο Δημοτικό Πάρκο Αθηένου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Αθήνα και Λευκωσία έχουν κοινό στόχο την απελευθέρωση της Κύπρου»

ΠτΔ: «Αθήνα και Λευκωσία έχουν κοινό στόχο την απελευθέρωση της Κύπρου»

Αθήνα και Λευκωσία ενώνονται από κοινές επιδιώξεις και στόχους για απελευθέρωση της Κύπρου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά το πέρας της πανηγυρικής δοξολογίας για την εορτή του Πολιούχου της Θεσσαλονίκης, Αγίου Δημητρίου, στην οποία παρέστη ως επίτιμος προσκεκλημένος μαζί με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Τασούλα.