Τοποθέτηση WiFi σε κεντρικά σημεία της Αθηένου

Τοποθέτηση WiFi σε κεντρικά σημεία της Αθηένου

Μετά από σχετική αίτηση του Δήμου Αθηένου, ο Εκτελεστικός Οργανισμός Καινοτομίας και Δικτύων (INEA), ο εκτελεστικός οργανισμός της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που είναι επιφορτισμένος με την εφαρμογή του προγράμματος WiFi4EU, έχει εγκρίνει το 2019 στον Δήμο Αθηένου τη δωρεάν παραχώρηση ενός κουπονιού αξίας €15.000 για τη δημιουργία hotspot Wi-Fi σε δημόσιους χώρους στην Αθηένου. 

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, μετά από ζήτηση προσφορών, ο Δήμος Αθηένου κατακύρωσε στη Cyta την εκτέλεση της απαιτούμενης εργασίας, με συνολικό ποσό €15.000.
 
Σύμφωνα με τις προσφορές που ζητήθηκαν θα τοποθετηθεί δωρεάν WiFi για σύνδεση με όλους τους παρόχους σε καίρια σημεία του Δήμου Αθηένου, όπως η Πλατεία Συνεργατισμού, η Κεντρική Πλατεία Εκκλησιών, η Κλειστή Αίθουσα Αθλοπαιδιών «Τάσσος Παπαδόπουλος», η Αμφιθεατρική Αίθουσα που άρχισε να ανεγείρεται, το νέο Κέντρο Υγείας και το Κωνσταντίνειο Δημοτικό Πάρκο Αθηένου.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)

Προεδρικές 2028: Γρίφος τι θα πράξει τελικά ο Αβέρωφ – Φουντώνουν τα σενάρια (VIDEO)

Άλυτος γρίφος παραμένει για την ώρα εάν ο Αβέρωφ Νεοφύτου κατέλθει ως υποψήφιος για τις Προεδρικές Εκλογές του 2028 μέσω των εσωκομματικών διαδικασιών του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE