Πέντε νέα κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Πέντε νέα κρούσματα κορωνοϊού στα κατεχόμενα

Πέντε νέα κρούσματα κορωνοϊού καταγράφηκαν τις τελευταίες 24ωρες στα κατεχόμενα από σύνολο 1.684 εργαστηριακών εξετάσεων.

 
Σε γραπτή του δήλωση, ο λεγόμενος «υπουργός υγείας» Αλί Πιλλί αναφέρει ότι τα πέντε κρούσματα προέκυψαν, ένα μέσω αεροδρομίου, δύο μέσω λιμανιού ενώ δύο είναι εγχώρια.

Στο μεταξύ ανακοίνωση από το «υπουργείο υγείας» καλεί όσους θα περάσουν στις ελεύθερες περιοχές εκτός εκείνων που εργάζονται ή έρχονται για θεραπεία ή σπουδάζουν, ότι χρειάζονται εργαστηριακή εξέταση για κορωνοϊό για τις τελευταίες τρεις ημέρες.

 Ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων από την έναρξη της πανδημίας είναι 866 με πέντε θανάτους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν συμφώνησαν εβδομαδιαίες συναντήσεις – Το κοινό ανακοινωθέν

Κυπριακό: Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν συμφώνησαν εβδομαδιαίες συναντήσεις – Το κοινό ανακοινωθέν

Σε εβδομαδιαίες συναντήσεις, και συχνότερα όταν οι περιστάσεις το απαιτούν, συμφώνησαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Τουφάν Έρχιουρμάν, κατά τη σημερινή τους συνάντηση υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE