Σύμφωνα με τον σημερινό απολογισμό, σε διάστημα 24 ωρών καταγράφηκαν 20.468 νέα κρούσματα και 262 θάνατοι. Σε αυτούς περιλαμβάνονται και 100 θάνατοι ασθενών από γηροκομεία, οι οποίοι όμως είχαν σημειωθεί τις προηγούμενες ημέρες. Συνολικά, τα κρούσματα από την αρχή της πανδημίας ανέρχονται σε 930.745 και οι θάνατοι σε 33.885.
Την περασμένη εβδομάδα τα κρούσματα ξεπέρασαν επί δύο ημέρες τα 30.000. Ο αριθμός των ανθρώπων που νοσηλεύονται σε νοσοκομεία αυξήθηκε κατά 797, φτάνοντας τους 12.458. Σε μονάδες εντατικής θεραπείας έχουν εισαχθεί 2.177 ασθενείς, 78 περισσότεροι από χθες.
Πάνω από 20.000 τα κρούσματα, 262 θάνατοι μέσα σε 24 ώρες στη Γαλλία

Πάνω από 20.000 κρούσματα της Covid-19 ανακοίνωσαν και πάλι σήμερα οι γαλλικές αρχές, μετά τον σημαντικό μειωμένο αριθμό μολύνσεων, 13.243 που είχαν ανακοινωθεί χθες.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μετά το δημοσίευμα του ThemaOnline: Ο ΕΟΑ έσπευσε στο σημείο - Τέλος στη διαρροή νερού στον Στρόβολο
Πτώση 15χρονης στη Λεμεσό: Είχε προηγηθεί κατανάλωση αλκοόλ και παρουσία άλλων ανηλίκων – Όλα τα νεότερα με την υγεία της
Πένθος για τον Ιωάννη Κασουλίδη - Πέθανε η σύζυγος του Έμη Κασουλίδου
Κύπριος ηθοποιός: Ανέβασε δική του παράσταση και είχε μόνο ένα θεατή και αυτός ήταν με πρόσκληση (βίντεο)
Πέθανε η Ανθούλλα Χριστοδούλου: Πότε θα γίνει η κηδεία - Η επιθυμία της οικογένειας - Δείτε φωτογραφία
Νέα καταγγελία «φωτιά» για την Ιωάννα Γάκα: «Ήμασταν υγιείς και μας διέγνωσε καρκίνο στις σάλπιγγες και μικρόβια στο αίμα»

