ΛΕΜΕΣΟΣ: Θετικό κρούσμα στην τροχονομία - Λαμβάνει μέτρα ο Δήμος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θετικό κρούσμα στην τροχονομία - Λαμβάνει μέτρα ο Δήμος

Ο Δήμος Λεμεσού λαμβάνει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για αντιμετώπιση περιστατικών κορωνοϊού, διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος Νίκος Νικολαϊδης, με αφορμή θετικό περιστατικό κορωνοϊού σε μέλος της δημοτικής τροχονομίας.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολαϊδης, χθες οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου ενημερώθηκαν ότι μέλος της τροχονομίας είναι θετικό στον ιό και λήφθηκαν αμέσως όλα τα απαραίτητα μέτρα και εφαρμόστηκε το πρωτόκολλο.
 
Έγινε ιχνηλάτηση, περιορίστηκαν οι στενές επαφές και σήμερα το πρωί έγινε απολύμανση των γραφείων της τροχονομίας, από αδειοδοτημένο συνεργείο, είπε ο Δήμαρχος Λεμεσού, προσθέτοντας ότι «σήμερα τουλάχιστον οι τροχονόμοι μας θα εργάζονται εκτός γραφείου».
 
Υπενθύμισε ότι τα γραφεία της τροχονομίας στεγάζονται σε άλλο κτίριο από το Δημοτικό Μέγαρο και ως εκ τούτου δεν επηρεάστηκε η λειτουργία του.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

VIDEO - ΠτΔ για Ανεξαρτησία: Μοναδικός στόχος και επιδίωξη η επανένωση - Ευθύνες στον Ερντογάν για ανυπαρξία προόδου

Για εμάς μοναδικός στόχος και επιδίωξη είναι η επανένωση επανένωση μέσω μιας λύσης που θα μετεξελίξει την Κυπριακή Δημοκρατία σε ένα σύγχρονο κράτος, κυρίαρχο σε όλη του την επικράτεια, χωρίς κατοχικό στρατό και χωρίς εγγυητές με επεμβατικά δικαιώματα, στο οποίο όλοι οι νόμιμοι πολίτες του θα έχουν τα ίδια ακριβώς δικαιώματα όπως οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι πολίτες, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε τηλεοπτικό του μήνυμα για την επέτειο της Ανακήρυξης της Ανεξαρτησίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.