ΛΕΜΕΣΟΣ: Θετικό κρούσμα στην τροχονομία - Λαμβάνει μέτρα ο Δήμος

ΛΕΜΕΣΟΣ: Θετικό κρούσμα στην τροχονομία - Λαμβάνει μέτρα ο Δήμος

Ο Δήμος Λεμεσού λαμβάνει όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για αντιμετώπιση περιστατικών κορωνοϊού, διαβεβαίωσε ο Δήμαρχος Νίκος Νικολαϊδης, με αφορμή θετικό περιστατικό κορωνοϊού σε μέλος της δημοτικής τροχονομίας.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολαϊδης, χθες οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου ενημερώθηκαν ότι μέλος της τροχονομίας είναι θετικό στον ιό και λήφθηκαν αμέσως όλα τα απαραίτητα μέτρα και εφαρμόστηκε το πρωτόκολλο.
 
Έγινε ιχνηλάτηση, περιορίστηκαν οι στενές επαφές και σήμερα το πρωί έγινε απολύμανση των γραφείων της τροχονομίας, από αδειοδοτημένο συνεργείο, είπε ο Δήμαρχος Λεμεσού, προσθέτοντας ότι «σήμερα τουλάχιστον οι τροχονόμοι μας θα εργάζονται εκτός γραφείου».
 
Υπενθύμισε ότι τα γραφεία της τροχονομίας στεγάζονται σε άλλο κτίριο από το Δημοτικό Μέγαρο και ως εκ τούτου δεν επηρεάστηκε η λειτουργία του.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Κυβέρνηση: «Σημαντική η επίσκεψη Λακρουά» - «Αμείωτο το ενδιαφέρον των ΗΕ»

Σημαντική χαρακτήρισε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης την επίσκεψη στην Κύπρο του Αναπληρωτή ΓΓ του ΟΗΕ Ζαν-Πιερ Λακρουά, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη την Τρίτη, σημειώνοντας παράλληλα ότι η επίσκεψη δείχνει ότι παραμένει αμείωτη η προσήλωση των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE