Άμεση απάντηση Χριστοδουλίδη στον Σαρλ Μισέλ – «Να σου υπενθυμίσω ότι η Τουρκία εισέβαλε στην Κύπρο το 1974»
Ξεκάθαρη απάντηση Νίκου Χριστοδουλίδη στον Σαρλ Μισέλ.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολαϊδης, χθες οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου ενημερώθηκαν ότι μέλος της τροχονομίας είναι θετικό στον ιό και λήφθηκαν αμέσως όλα τα απαραίτητα μέτρα και εφαρμόστηκε το πρωτόκολλο.
Έγινε ιχνηλάτηση, περιορίστηκαν οι στενές επαφές και σήμερα το πρωί έγινε απολύμανση των γραφείων της τροχονομίας, από αδειοδοτημένο συνεργείο, είπε ο Δήμαρχος Λεμεσού, προσθέτοντας ότι «σήμερα τουλάχιστον οι τροχονόμοι μας θα εργάζονται εκτός γραφείου».
Υπενθύμισε ότι τα γραφεία της τροχονομίας στεγάζονται σε άλλο κτίριο από το Δημοτικό Μέγαρο και ως εκ τούτου δεν επηρεάστηκε η λειτουργία του.
Από ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




