Πέθανε γνωστός Έλληνας μουσικός από κορωνοϊό- Ήταν μόλις 53 ετών

Πέθανε γνωστός Έλληνας μουσικός από κορωνοϊό- Ήταν μόλις 53 ετών

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών ο Ζήσης Κασιάρας από κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, η περιπέτεια της υγείας για τον πασίγνωστο μουσικό ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες, όταν διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Αρχικά εισήχθη στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ σε καλή κατάσταση. Ωστόσο, έπειτα από πέντε μέρες όλα άλλαξαν.

Η υγεία του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα ο Ζήσης Κασιάρας να χρειαστεί να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, όπου παρέμεινε διασωληνωμένος δίνοντας τον δικό του αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζήσης Κασιάρας είχε συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Βασίλης Καρράς, η Πάολα και ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Διπλωματικό τετ-α-τετ στο Παρίσι – Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση Μακρόν–Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, θα υποδεχθεί τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στο Μέγαρο των Ηλυσίων τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε το Σάββατο η γαλλική προεδρία.