LIFESTYLE

Πέθανε γνωστός Έλληνας μουσικός από κορωνοϊό- Ήταν μόλις 53 ετών

Πέθανε γνωστός Έλληνας μουσικός από κορωνοϊό- Ήταν μόλις 53 ετών

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών ο Ζήσης Κασιάρας από κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, η περιπέτεια της υγείας για τον πασίγνωστο μουσικό ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες, όταν διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό. Αρχικά εισήχθη στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ σε καλή κατάσταση. Ωστόσο, έπειτα από πέντε μέρες όλα άλλαξαν.

Η υγεία του επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα ο Ζήσης Κασιάρας να χρειαστεί να νοσηλευτεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, όπου παρέμεινε διασωληνωμένος δίνοντας τον δικό του αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ζήσης Κασιάρας είχε συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης, ο Βασίλης Καρράς, η Πάολα και ο Νίκος Οικονομόπουλος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top