Ρεκορ κρουσμάτων στην Ελλάδα- Έχει ξεφύγει η κατάταση- 'Φλερτάρει' με τετραψήφιο αριθμό

Ρεκορ κρουσμάτων στην Ελλάδα- Έχει ξεφύγει η κατάταση- 'Φλερτάρει' με τετραψήφιο αριθμό

Νέο αρνητικό ρεκόρ σημειώθηκε την Τετάρτη 21/10 στην Ελλάδα καθώς ανακοινώθηκαν 865 νέα κρούσματα κορωνοιού.

 
Από αυτά, τα 82 συνδέονται με γνωστές συρροές και 44 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 27334, εκ των οποίων το 55.6% άνδρες.

3672 (13,4%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 10802 (39,5%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
 
Παράλληλα, 86 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. Είκοσι οκτώ (32,6%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 91,9%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 265 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
 
Τέλος, σήμερα  υπήρξαν έξι ακόμα καταγεγραμμένοι θάνατοι και 534 συνολικά μέχρι τώρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE