Ρεκορ κρουσμάτων στην Ελλάδα- Έχει ξεφύγει η κατάταση- 'Φλερτάρει' με τετραψήφιο αριθμό

Ρεκορ κρουσμάτων στην Ελλάδα- Έχει ξεφύγει η κατάταση- 'Φλερτάρει' με τετραψήφιο αριθμό

Νέο αρνητικό ρεκόρ σημειώθηκε την Τετάρτη 21/10 στην Ελλάδα καθώς ανακοινώθηκαν 865 νέα κρούσματα κορωνοιού.

 
Από αυτά, τα 82 συνδέονται με γνωστές συρροές και 44 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 27334, εκ των οποίων το 55.6% άνδρες.

3672 (13,4%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 10802 (39,5%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.
 
Παράλληλα, 86 ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 66 ετών. Είκοσι οκτώ (32,6%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 91,9%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 265 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.
 
Τέλος, σήμερα  υπήρξαν έξι ακόμα καταγεγραμμένοι θάνατοι και 534 συνολικά μέχρι τώρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

«Κράτος Μαφία»: Το πόρισμα, οι πιέσεις στη Νομική Υπηρεσία και η ώρα των αποφάσεων

Η εβδομάδα που πέρασε, ίσως αποδειχθεί η πιο καθοριστική από την ημέρα που κυκλοφόρησε το βιβλίο «Κράτος Μαφία», του Μακάριου Δρουσιώτη και αυτό επειδή για πρώτη φορά, η υπόθεση μεταφέρεται ολοκληρωμένα από το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στο επίπεδο των θεσμικών αποφάσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE