Δύο νεκροί από έκρηξη σε κατάστημα του Λονδίνου

Δύο νεκροί από έκρηξη σε κατάστημα του Λονδίνου

Ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 7 το πρωί τοπική ώρα ισοπέδωσε ένα κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στο Ήλινγκ του δυτικού Λονδίνου την Τεταρτη 21/10.


Η έκρηξη αποδίδεται σε ανάφλεξη φιάλης αερίου ή σε πρόβλημα στην παροχή φυσικού αερίου.

Μέχρι και αργά το απόγευμα περίπου 40 πυροσβέστες και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι αναζητούσαν ανθρώπους που μπορεί να παγιδεύτηκαν στα συντρίμμια, καθώς η πυροσβεστική υπηρεσία εξέφρασε φόβους για πιθανά θύματα.

Συνολικά τρία παιδιά και 18 ενήλικες που παγιδεύτηκαν στα γύρω σπίτια λόγω των ζημιών από την έκρηξη διασώθηκαν από τους πυροσβέστες.

Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί πως υπήρξε ένας τραυματίας που οδηγήθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο, από όπου αργότερα πήρε εξιτήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Ο Χριστοδουλίδης απαντά στον Ερντογάν και προκαλεί τον ΟΗΕ: Πού είναι η συνέπεια του διεθνούς δικαίου;

Την ώρα που ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ανέβαινε στο βήμα της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, η τουρκική πλευρά δεν επέλεξε να παραμείνει στην αίθουσα. Η θέση της τουρκικής αντιπροσωπείας έμεινε άδεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE