Δύο νεκροί από έκρηξη σε κατάστημα του Λονδίνου

Δύο νεκροί από έκρηξη σε κατάστημα του Λονδίνου

Ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 7 το πρωί τοπική ώρα ισοπέδωσε ένα κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στο Ήλινγκ του δυτικού Λονδίνου την Τεταρτη 21/10.


Η έκρηξη αποδίδεται σε ανάφλεξη φιάλης αερίου ή σε πρόβλημα στην παροχή φυσικού αερίου.

Μέχρι και αργά το απόγευμα περίπου 40 πυροσβέστες και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι αναζητούσαν ανθρώπους που μπορεί να παγιδεύτηκαν στα συντρίμμια, καθώς η πυροσβεστική υπηρεσία εξέφρασε φόβους για πιθανά θύματα.

Συνολικά τρία παιδιά και 18 ενήλικες που παγιδεύτηκαν στα γύρω σπίτια λόγω των ζημιών από την έκρηξη διασώθηκαν από τους πυροσβέστες.

Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί πως υπήρξε ένας τραυματίας που οδηγήθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο, από όπου αργότερα πήρε εξιτήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.