Δύο νεκροί από έκρηξη σε κατάστημα του Λονδίνου

Δύο νεκροί από έκρηξη σε κατάστημα του Λονδίνου

Ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 7 το πρωί τοπική ώρα ισοπέδωσε ένα κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στο Ήλινγκ του δυτικού Λονδίνου την Τεταρτη 21/10.


Η έκρηξη αποδίδεται σε ανάφλεξη φιάλης αερίου ή σε πρόβλημα στην παροχή φυσικού αερίου.

Μέχρι και αργά το απόγευμα περίπου 40 πυροσβέστες και ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι αναζητούσαν ανθρώπους που μπορεί να παγιδεύτηκαν στα συντρίμμια, καθώς η πυροσβεστική υπηρεσία εξέφρασε φόβους για πιθανά θύματα.

Συνολικά τρία παιδιά και 18 ενήλικες που παγιδεύτηκαν στα γύρω σπίτια λόγω των ζημιών από την έκρηξη διασώθηκαν από τους πυροσβέστες.

Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί πως υπήρξε ένας τραυματίας που οδηγήθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο, από όπου αργότερα πήρε εξιτήριο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE