ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ: Μοίρασε συγχαρητήρια σε Εθνική Φρουρά για την εντυπωσιακή άσκηση «ΠΥΡΙΝΟ ΒΕΛΟΣ» 2020

ΥΠ. ΑΜΥΝΑΣ: Μοίρασε συγχαρητήρια σε Εθνική Φρουρά για την εντυπωσιακή άσκηση «ΠΥΡΙΝΟ ΒΕΛΟΣ» 2020

Θέλω να συγχαρώ τον Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς και όλο το προσωπικό που συμμετείχε με οποιονδήποτε τρόπο στη σημερινή εντυπωσιακή άσκηση, η οποία διεξάχθηκε κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της πανδημίας.

Αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανος, γιατί διαπίστωσα το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, τον επαγγελματισμό και το ηθικό των στελεχών και οπλιτών μας. Είναι ευρέως γνωστό ότι το προσωπικό της Εθνικής Φρουράς αποτελεί τον σημαντικότερο πολλαπλασιαστή ισχύος και συμβάλλει καθοριστικά στην ενίσχυση της επιχειρησιακής μας ετοιμότητας.

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι ο πρωταρχικός στόχος του Υπουργείου Άμυνας είναι η συνεχής αναβάθμιση της επιχειρησιακής ικανότητας της Εθνικής Φρουράς.

Ακολουθούμε πιστά ένα δομημένο εξοπλιστικό πρόγραμμα, προκειμένου η Εθνική Φρουρά να εξελιχθεί σε μια σύγχρονη και ευέλικτη αποτρεπτική δύναμη για την ασφάλεια της πατρίδας μας.

Η περίοδος που διανύουμε είναι αρκετά κρίσιμη για την πατρίδα μας. Οι τούρκικες επιθετικές ενέργειες στην ΑΟΖ μας, αλλά και το πρόσφατο άνοιγμα μέρους του παραλιακού μετώπου των Βαρωσίων, αποδεικνύουν ότι η Τουρκία καθίσταται ολοένα και περισσότερο επιθετική και απρόβλεπτη.

Κλείνοντας, θα ήθελα να συγχαρώ για ακόμη μια φορά όλο το προσωπικό, αξιωματικούς, υπαξιωματικούς ΣΥΟΠ και κληρωτούς οπλίτες για τη συμμετοχή στην άσκηση «Πύρινο Βέλος-2020». Απέδειξαν τον υψηλό βαθμό ετοιμότητας και επιχειρησιακής ικανότητας της Δύναμης.

Ταυτόχρονα θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες στους συμμετέχοντες Εθνοφύλακες από το Τάγμα Εθνοφυλακής Ορεστιάδας. Η παρουσία τους, αλλά και η συμμετοχή τους στην Άσκηση, αναδεικνύει τις αδερφικές σχέσεις Κύπρου- Ελλάδας και τη διαχρονική στήριξη του Ελληνικού Κράτους στην Κυπριακή Δημοκρατία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top