Τμ. Μετεωρολογίας: Τι αναμένεται στο καιρικό μενού του Σαββατοκύριακου – Αναλυτικά η πρόγνωση

Τμ. Μετεωρολογίας: Τι αναμένεται στο καιρικό μενού του Σαββατοκύριακου – Αναλυτικά η πρόγνωση

Ασθενής χαμηλή πίεση και θερμή αέρια μάζα επηρεάζουν την περιοχή.

Το Σάββατο 24/10, καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις, που το απόγευμα δεν αποκλείετε να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά.  Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και σταδιακά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Το βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Κυριακή 25/10, το πρωί ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ το απόγευμα θα καταστεί κυρίως αίθριος.
 
Την Δευτέρα και την Τρίτη (26-27/10), θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις.
 
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή κατά το τριήμερο, παραμένοντας αισθητά πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

ΠτΔ: «Δύσκολη η σημερινή μέρα - Στόχος η επανέναρξη συνομιλιών» - Όσα δήλωσε για κάθοδο Γκουτέρες

Οι ήρωές μας ορίζουν το χρέος και την ευθύνη όλων μας να πράξουμε ό,τι είναι δυνατό για τον τερματισμό της τουρκικής κατοχής, δήλωσε, τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά την επιμνημόσυνη δέηση στον Τύμβο της Μακεδονίτισσας για τους πεσόντες αξιωματικούς και οπλίτες κατά την τουρκική εισβολή του 1974. Αναφερόμενος στην κάθοδο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, υπογράμμισε ότι στόχος είναι η σύγκληση διευρυμένης διάσκεψης, κατά την οποία θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από το σημείο όπου διακόπηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE